Ποια Ηλιάδη και ποια Μπάστα: Αναστέναξε ο στάβλος της Φάρμας 2 με τα πλάνα αυτής της παίκτριας στο μπάνιο

Ο κάμεραμαν είχε έμπνευση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Ηλιάδη και ποια Μπάστα: Αναστέναξε ο στάβλος της Φάρμας 2 με τα πλάνα αυτής της παίκτριας στο μπάνιο

Ανεξίτηλα είχαν μείνει στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού τα πλάνα της Σάσας Μπάστα και της Αγγελικής Ηλιάδη από το νέο κύκλο της Φάρμας που τις έδειχναν να κάνουν μπάνιο στον στάβλο (δείτε τα εδώ). Το χθεσινό 8/12 επεισόδιο όμως έσβησε τα... πάντα!

Αν δεν την ξέρατε πριν τη «Φάρμα», τώρα θα την μάθετε για τα καλά. Τη λένε Κρίστυ Λυκοπούλου και μπορεί να μην έχει το brand της Μπάστα ή της Ηλιάδη, αλλά είναι κι αυτή μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Κι η παραγωγή δεν θέλησε να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από το πρώτο της μπάνιο στο ριάλιτι.

Η Κρίστυ, για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει στην έξω ζωή, είναι εδώ και ενάμιση χρόνο personal trainer και ασχολείται πολύ με το bodybuilding. Μάλιστα, είχε πάει για ένα διάστημα στο Ντουμπάι και είχε κάνει vlog με έναν από τους γνωστότερους youtubers του bodybuilding, τον Μάικ Θέρστον. Για να σε δεχτεί ένα τέτοιο όνομα, σημαίνει πως πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη.

Και η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι. Μπορεί ο Γαρδέλης και ο Κουτσαβάκης να μην της έλεγαν διάφορα, όπως έκαναν στην Ηλιάδη και τη Μπάστα, αλλά κέρδισε την προσοχή των συμπαικτών. Κάποια στιγμή, ενώ ο Κουτσαβάκης έκανε δουλειά με την Ηλιάδη, του φώναξαν να του πουν να πάει να τραγουδήσει στην Κρίστυ και η Ηλιάδη είπε γελώντας «λύσσαααα».

Η Κρίστυ μπανιαρίστηκε στην Φάρμα

Η οικειοθελής αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε στο επεισόδιο της Φάρμας την Τετάρτη (8/12) ο Σάκης Τανιμανίδης, αποκαλύπτοντας στους διαγωνιζόμενους την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φυσικά η είδηση αυτή έχει γίνει γνωστή πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα η Φάρμα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι εξήγησε πως από τη στιγμή που έφυγε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο μονομάχους, δε θα γίνει μονομαχία και έτσι αυτόματα η Αναστασία εξασφάλισε τη θέση της στον παιχνίδι.

Σχεδόν όλοι χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη εκτός από τον Κουτσαβάκη, ο οποίος έβαλε τα κλάματα για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη ενώ αρχικά αγχώθηκε για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε.

Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν εξήγησε ακριβώς τους λόγους που έκαναν τον Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να τον ταλαιπωρεί.