Χαιρέτα μου τον πλάτανο 9/12: Η Αλίκη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαιρέτα μου τον πλάτανο 9/12: Η Αλίκη κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, στην οποία έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Καρμέλα παρουσιάζεται ως «αγία» στα αρχεία της αστυνομίας και ο Τζώρτζης μάλλον μπορεί να της φανεί χρήσιμος.

Οι σημερινές 9/12 εξελίξεις της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 59

Ο Θοδωρής κυνηγάει την παπαδιά και τρώει τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη, την ώρα που η Κατερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει έναν τρόπο να μάθει περισσότερα για τη Μαφία της τρούφας. Ο Παναγής τη βοηθάει να κλέψει τον φάκελο του Βαλεντίνο κι εκείνη βάζει μπροστά ένα παράτολμο σχέδιο.

Ο Σάββας είναι αποφασισμένος να παντρέψει την Αλίκη ο κόσμος να… χαλάσει και ο Ηλίας, για πρώτη φορά, συμφωνεί με τον κλεφταπόγονο! Η Καλλιόπη θέλει να μιλήσει στον Κανέλλο, για να τον πείσει να κάνει -έστω- έναν λευκό γάμο για το καλό του χωριού, κι εκείνος καταλήγει πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Η Αλίκη τα παίζει όλα για όλα και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κανέλλο. Θα καταφέρει να τον πείσει να πάρει τη μεγάλη απόφαση;

Τι θα δούμε αύριο 10/12

Επεισόδιο 60

Το σχέδιο της Κατερίνας, αντί να την ξεμπερδέψει, την μπερδεύει ακόμα περισσότερο, αφού ανακαλύπτει πως η Καρμέλα ξέρει… ελληνικά! Η Αλίκη πετάει στον έβδομο ουρανό, που επιτέλους θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, όχι όμως και η Χρύσα, που κοντεύει να πρασινίσει από τη ζήλια της. Η κόντρα του Ηλία με τον Παναγή καλά κρατεί, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να χαλάσει τη σχέση του με τη Φιλιώ και της ετοιμάζει ρομαντικό ραντεβού στο μπακάλικο. Ο Τζίμης μπορεί να είναι άτυχος με την Κική, η τύχη όμως θα του χαμογελάσει στο σπίτι του Σάββα, αφού θα ανακαλύψει πως η σκούφια των Αργυρών κρατάει από… την Ιταλία!