The Bachelor 2: Η ατάκα του Αλέξη Παππά για τη συμμετοχή του στο Survivor 4

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η ατάκα του Αλέξη Παππά για τη συμμετοχή του στο Survivor 4

Μετά το ομαδικό ραντεβού και τη σκηνή που του έκανε η Μαρία, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να πάρει σε ατομικό ραντεβού στο The Bachelor 2 την Γιώτα με την οποία επισκέφθηκαν τη Ζαρούχλα και έκαναν μία βόλτα στο βουνό.

Προς το τέλος του ραντεβού, ο Αλέξης έκανε μπάρμπεκιου με την Γιώτα και πριν ξεκινήσει να ψήνει άρχισε να κόβει ξύλα.

Η Γιώτα εντυπωσιάστηκε με την ικανότητά του και αμέσως τον ρώτησε αν έχει ξανακόψει ξύλα στο παρελθόν. Εκείνος της απάντησε: «Ένα ολόκληρο δάσος», εννοώντας φυσικά τα ξύλα που έκοβε για τις φωτιές στο Survivor 4.

Η ατάκα του Αλέξη Παππά για το Survivor 4 στο The Bachelor 2

Τελειώνουν οριστικά με συνοπτικές διαδικασίες από τον ALPHA - Δεν θα τα δούμε ποτέ ξανά

Ύστερα από χρόνια, ο ALPHA έκανε τη διαφορά στο κομμάτι της μυθοπλασίας με τον «Σασμό», ενώ η έλευση του Νίκου Κοκλώνη έχει κι αυτή αλλάξει τα δεδομένα στο διαφημιστικό κομμάτι.

Αυτός, φυσικά, δεν αναιρεί το γεγονός πως ο ALPHA δέχτηκε τρομερά αρνητικές κριτικές για δύο από τα προγράμματα που παρουσίασε στους τηλεθεατές μέσα στο 2021.

Ο λόγος για το «Battle of the Couples» και το «Τhe Bachelor» (δείτε εδώ ποια θα είναι η φετινή νικήτρια) τα οποία δεν πρόκειται να ξαναβρούν θέση στο πρόγραμμα του καναλιού, βάσει όσων έχει αφήσει να διαρρεύσουν η νέα διοίκηση του ALPHA.

Η νέα διοίκηση, λοιπόν, σκοπεύει από τη σεζόν 2022 – 2023 να ρίξει όλο το βάρος -και το χρήμα!- σε ανώτερου επιπέδου projects στο κομμάτι της ψυχαγωγίας τα οποία και τηλεθέαση θα φέρνουν αλλά και δεν θα ρίχνουν την ποιότητα του συνόλου του προγράμματος.