Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σάκη Ρουβά - Τι συνέβη;

Αφορά την εκπομπή του, Idols

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σάκη Ρουβά - Τι συνέβη;

Ο Σάκης Ρουβάς και η εκπομπή του, Idols, επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο, αφιερωμένο στον αγαπημένο Νίκο Κούρκουλο. Μετά το αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να περάσει στα άδυτα ενός τεράστιου σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Σάκη Ρουβά

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, το Idols είναι αφιερωμένο στον Νίκο Κούρκουλο. Θεατράνθρωπος, σταρ του σινεμά αλλά και σύμβολο μιας γενιάς Ελλήνων, ο Νίκος Κούρκουλος χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή με την παρουσία του, την προσωπικότητα και κυρίως με το ανεξίτηλο στίγμα που άφησε στη συλλογική ελληνική κουλτούρα.

Ο Σάκης Ρουβάς ξεδιπλώνει τη ζωή ενός πραγματικού «ειδώλου» του θεάτρου και του κινηματογράφου από τα αξέχαστα παιδικά χρόνια στου Ζωγράφου και τον άδικο χαμό του αδελφού του όταν βυθίστηκε το πλοίο στο οποίο εργαζόταν, μέχρι την καριέρα στο ποδόσφαιρο και τη «στροφή» προς το θέατρο. Την πρεμιέρα της ταινίας «Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ» που τον έκανε σταρ σε μια νύχτα στα 27 του χρόνια αλλά και την καθοριστική συμβολή του στην αναμόρφωση του Εθνικού Θεάτρου.

«Την ψυχή του την βρήκε στο θέατρο» θα πουν στην εκπομπή συνάδελφοι και συνεργάτες. Ο Νίκος Κούρκουλος θυμόταν την «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» του Σοφοκλή που διδάχτηκε στο σχολείο και τον είχε συναρπάσει η ιστορία – τον συγκλόνισε ακόμα περισσότερο, μετά τις τραγωδίες που είχαν χτυπήσει την οικογένειά του. Μια παράσταση με τον Μάνο Κατράκη που είδε αργότερα, του αποκάλυψε τον μοναδικό δρόμο. Το Θέατρο.

Για τον Νίκο Κούρκουλο μιλούν άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. Είχε συμμετοχές σε 37 κινηματογραφικές ταινίες, απέσπασε βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου το 1965 με τους «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ» και το 1970 με τον «ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟ» αλλά και την υποψηφιότητα για το Βραβείο Tony στην Αμερική με το «ILLYA DARLING» – τη μεταφορά σε μιούζικαλ στο BROADWAY του «ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ» του Ντασέν δίπλα στη Μελίνα Μερκούρη.

Το 1965 ερωτεύεται τη Μελίτα Κουτσογιάννη με την οποία παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά. Σημαντική στιγμή στην προσωπική του ζωή και η γνωριμία με τη δεύτερη σύντροφο της ζωής του και μετέπειτα σύζυγό του Μαριάννα Λάτση, με την οποία απέκτησε ακόμη δύο παιδιά, και η οποία τον συντρόφευσε μέχρι το τέλος, που ήρθε το 2007 μετά από μια εξάχρονη περιπέτεια υγείας.

Στο Survivor 5 πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor που θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με τον 5ο κύκλο. Μπορεί κανένα από τα πρόσωπα που θα μπει στο παιχνίδι να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο, όπως γνωρίζετε καλά, εγώ έχω αδυναμία στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν γινόταν να μην σας αποκαλύψω ένα από τα ονόματα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν, με καλή πηγή πληροφόρησης μου, βαλίτσες ετοιμάζει πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, τον οποίο έχουμε δει στην τηλεόραση όχι μόνο μία αλλά παραπάνω φορές και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Έρχομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω πως μόνο με το μαγιό του στις παραλίες της Δομινικανής Αυτοκρατορίας εκτός του κούκλου ποδοσφαιριστή που σκοπεύει να παντρευτεί, θα βλέπουμε τον... Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του τραγουδιστή!

Πληροφορίες μου θέλουν τον αγαπημένο σεφ να έχει έρθει σε επικοινωνία με την Acyn Media και να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι που είναι και το πιο κύριο! Ωστόσο, πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι να φύγουν από Ελλάδα, για αυτό και θα κρατήσω μια πισινή μήπως τελικά η συνεργασία τους λήξη απότομα!

Όπως και να έχει εγώ εδώ είμαι και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας τα βγάλω στη φόρα όλα!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον Απόστολο Ρουβά

  • Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα
  • Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος
  • Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας
  • Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια
  • Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους λάτιν χορούς
  • Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής