Έρωτας με διαφορά 10/12: Ο Κωστής θα κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά 10/12: Ο Κωστής θα κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα

Στο σημερινό επεισόδιο (10/12) της σειράς Έρωτας με διαφορά, που έχει αλλάξει ημέρα προβολής, ο Κωστής κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα, χωρίς να τής αποκαλύψει ότι έχει βρει το τεστ εγκυμοσύνης. Η Ζέτα δέχεται την πρότασή του και οι δυο τους, πολύ χαρούμενοι, το ανακοινώνουν σε όλους.

Οι σημερινές 10/12 εξελίξεις της σειράς Έρωτας με διαφορά

Η Ελβίρα τα φτιάχνει και πάλι με τον Φίλιππο. Η Μίνα εξακολουθεί να πολιορκεί τον Χρήστο και εκείνος της εξηγεί ότι, για να προχωρήσουν σε σχέση, θα πρέπει να τον δεχτεί όπως είναι και να μην προσπαθήσει να τον αλλάξει. Η Μπέτυ είναι ετοιμόγεννη και έχει γίνει πολύ ευσυγκίνητη, αλλά και τρυφερή.

Ο Άρης είναι χαρούμενος που ο κολλητός του θα γίνει και εκείνος πατέρας και τα παιδιά τους θα παίζουν μαζί. Η Μίνα λέει στον Κωστή ότι, πριν ζητήσει σε γάμο την Ζέτα, θα έπρεπε να την ρωτήσει ευθέως αν είναι έγκυος, διότι μια απλή ένδειξη δεν είναι αρκετή. Όταν εκείνος της λέει για το τεστ, ανακαλύπτει ότι δεν ήταν δικό της και οι δυο τους αρχίζουν, με αγωνία, να ψάχνουν για να βρουν ποια είναι η εγκυμονούσα. Την αλήθεια την γνωρίζει μόνο η Πηνελόπη και θα αναγκαστεί να την αποκαλύψει.

Ο Πέρης επιστρέφει από την Πρέβεζα και κάνει πρόταση γάμου στη Μάρω. Η Μπέτυ γεννάει ένα υγιές και όμορφο μωρό. Η σχέση της Ζέτας και του Κωστή οδηγείται σε μια απροσδόκητη, αλλά πολύ όμορφη κατάληξη…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του STAR 3/12

Ο Κωστής την συνοδεύει για συμπαράσταση. Η Αρετή δεν εμφανίζεται καθόλου και η συνάντηση καταλήγει σε εκατέρωθεν προσβολές και απειλές. Ο Κωστής φέρεται σαν πραγματικός πατέρας της Πηνελόπης και η Ζέτα τον καμαρώνει. Εκείνος, όμως, θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Ζέτα και η Φαίη θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με τον Γρηγόρη στο spa.

Η Ζέτα τού εξηγεί ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο και απαιτεί να της έχει εμπιστοσύνη. Η Μάρω σιγά-σιγά συνέρχεται και πάλι. Η Ελβίρα και ο Φίλιππος έρχονται κοντά ο ένας με τον άλλον και ο Χρήστος το καταλαβαίνει. Στο μαγαζί, η Μίνα βρίσκει ευκαιρία να μείνει μόνη της με τον Χρήστο και με τη στάση της τού δείχνει καθαρά ότι τον θέλει. Εκείνος νιώθει πολύ αμήχανα και της λέει ότι πρέπει πρώτα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ελβίρα.

Η Μαριάννα γίνεται δεκτή στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, αλλά η Ζέτα δε χαίρεται καθόλου γι’ αυτό και ανησυχεί που η κόρη της θα φύγει μακριά της. Ο Κωστής βρίσκει τυχαία στα σκουπίδια ένα τεστ εγκυμοσύνης, που είναι θετικό.