Συμπέθεροι από τα Τίρανα 10/12: Πως θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα 10/12: Πως θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

Καταιγιστικές για άλλη μια φορά θα είναι οι εξελίξεις της σειράς, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που φαίνεται πως έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό, μιας και στα social media γίνεται ο κακός χαμός.

Οι αποψινές 10/12 εξελίξεις της σειράς Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Η Πένη και η Πωλίνα, πεπεισμένες ότι ο Αλφρεντ είναι γιος του λόρδου του οίκου Ντορτσεστερ είναι σε αναβρασμό ετοιμασιών για να υποδεχτούν τους ερωτευμένους. Οι ετοιμασίες, κατά βάση περιλαμβάνουν μαθήματα Αγγλικών και συμπεριφοράς του Λυκούργου και του Βασίλη, από τους οποίους φυσικά περιμένουν τα χειρότερα.

Και ενώ η εκπαίδευση συνεχίζεται, η Λίζα με τον Αλφρεντ καταφτάνουν πέντε ημέρες νωρίτερα. Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα αλλά ο Άλφρεντ σαν περήφανος Αλβανός, καταπιέζεται από το ψέμα και με τη σειρά του πιέζει τη Λίζα να πει την αλήθεια στους γονείς της.

Τι θα γίνει όμως τώρα που όλο το χωριό ήδη μιλάει για την άφιξη του γαμπρού απ΄ το Λονδίνο και ο Λυκούργος σκέφτεται μέχρι και να κατέβει για βουλευτής από την ξιπασιά. Πως θα γλιτώσει το εγκεφαλικό η Πένη όταν λάμψει η αλήθεια;

Αποκάλυψε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προκειμένου η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου να πάρει κάποιες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει σημειώσει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης μιας και οι τηλεθεατές φαίνεται να έχουν λατρέψει για τα καλά την σειρά. Από την άλλη, όταν Ρωτήθηκε ο Μιχάλης Ρέππας για το αν υπάρχει σκέψη να πάει η σειρά δεύτερη σεζόν εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν το ξέρω, είμαι πολύ αμήχανος για αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του θεατρικού τελειώνει στο τελευταίο επεισόδιο. Αν μας έρθει μια πολύ σημαντική ιδέα με τον Θανάση δεν το ξέρω. Ακόμα όμως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού με το κανάλι.

Όταν ήμουν νεότερος ήμουν υπέρ του να συνεχίζεται μία σειρά, εξ ού και οι Τρεις Χάριτες έκαναν τρεις σεζόν. Τώρα ο κόπος βαραίνει κάπως πιο πολύ στη ζυγαριά μου».