Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Σ' αγαπάω μεν αλλά 10/12: Η μεγάλη στιγμή φτάνει - Η Δάφνη είναι έτοιμη να γεννήσει

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Σ' αγαπάω μεν αλλά 10/12: Η μεγάλη στιγμή φτάνει -  Η Δάφνη είναι έτοιμη να γεννήσει
TV24 10.12.2021 12:23
Από Ίρις Βίλα

Στο σημερινό 10/12 επεισόδιο της σειράς Σ' αγαπάω μεν..αλλά, μια σειρά με όχι και τόσο ικανοποιητικά νούμερα. Ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καατιγιστικές.

Οι σημερινές 3/12 εξελίξεις της σειράς Σ' αγαπάω μεν αλλά

Λίγες μέρες μετά, η μεγάλη στιγμή φτάνει, και η Δάφνη είναι έτοιμη να γεννήσει. Ωστόσο, δεν ξέρει ακριβώς πότε. Στο σπίτι συγκεντρώνονται όλοι και ξεκινούν τα πηγαινέλα στο μαιευτήριο.

Ταυτόχρονα, ο Παύλος μαθαίνει ότι η κλινική στην οποία πηγαίνουν θα δωρίσει 50.000 ευρώ στο μωρό που θα γεννηθεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα και η Ρία αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους και ο Μάκης συναντιέται τυχαία στην πολυκατοικία με μια έγκυο και καταλήγουν, λόγω μιας χαλασμένης πόρτας, να κλειδώνονται στην γκαρσονιέρα του. Κι έτσι, έρχεται η ώρα της γέναλλά δεν θα είναι μόνο μία.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Ο Μάκης και η Ηλιάνα θα έρθουν πιο κοντά

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Η Δάφνη έχει μία ξεχωριστή αποκάλυψη για τον Παύλο

Share