Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Ξέσπασαν σε κλάματα Άννα και Ιζαμπέλα - Τι συνέβη

Τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξαν

The Bachelor 2: Ξέσπασαν σε κλάματα Άννα και Ιζαμπέλα - Τι συνέβη
TV24 11.12.2021 01:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του The Bachelor 2 έχει ξεκινήσει και σε λίγες μέρες ο Αλέξης θα ανακοινώσει το όνομα της κοπέλας που πρόκειται να διαλέξει. Με αφορμή λοιπόν τους τίτλους τέλους, η Ιζαμπέλα και η Άννα ξέσπασαν σε κλάματα.

Λίγο μετά την φωτογράφισή τους, οι κοπέλες επέστρεψαν στη βίλα και οι δυο φίλες ξεκίνησαν, πάνω στη κουβέντα, να αναπολούν τα παλιά.

Δεν ήθελαν λοιπόν και πολύ να ξεσπάσουν σε κλάματα, μιας και έχουν περάσει πολλά αυτούς τους μήνες και το μόνο που είχαν ήταν η μία την άλλη.

Η συγκίνηση της Άννας και της Ιζαμπέλα στο The Bachelor 2

Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το The Bachelor 2 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύς λόγος για την κοπέλα που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι.

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Η Μαρία του έκανε σκηνή στη μέση του δρόμου - Άναυδος ο Αλέξης Παππάς

The Bachelor 2: H φαρμακερή συμφωνία Γιώτας και Ιζαμπέλας για να φτάσουν τελικό

Share