Big Brother 2 Highlights (10/12): Η τετράδα του μεγάλου τελικού - Σε τελική ευθεία το ριάλιτι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (10/12): Η τετράδα του μεγάλου τελικού - Σε τελική ευθεία το ριάλιτι

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και πλέον το ριάλιτι έχει μπει σε τελική ευθεία. Εμείς όπως κάθε εβδομάδα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του φαντασμαγορικού live.

Τι είδαμε χθες (10/12) στο Big Brother 2

Η φαντασμαγορική έναρξη και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και οι παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό πιο λαμπεροί από ποτέ.

Μάλιστα, η εμφάνιση της δεύτερης προκάλεσε αρκετό πανικό, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με πούπουλα, που σχολιάστηκε από όλους, το ίδιο και ο χορός της στο τραγούδι "Δυνατά".

«Ποιος θα το περίμενε στον ημιτελικό του Big Brother η Ναταλί να χορεύει Στέφανο Πιτσίνιαγκα με… μισή γαλοπούλα πάνω της από τα φτερά» τόνισε Γρηγόρης Γκουντάρας!

Μάλιστα, λίγο αργότερα υποδέχτηκαν την Σαμάνθα, την Μαρία και τον Κωστή στο πλατό του Μεγάλου Αδερφού.

"Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο!" - Το παραδέχθηκε δημόσια η Ευδοκία

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και οι παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, ξεκίνησαν να καλούν έναν - έναν στο δωμάτιο.

Πρώτη φυσικά ήταν η Ευδοκία, η οποία ρωτήθηκε κατευθείαν για την σχέση της με τον Νίκο, μιας και είχαν προηγηθεί μερικά τρυφερά τετ α τετ. Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και πως δεν έχει κανέναν λόγο πια να το κρύψει.

Μέσα σε όλα, η Ευδοκία εξήγησε πως την ενοχλεί κάπως που ο Νίκος περιμένει να βγουν έξω από το παιχνίδι για να την φιλήσει, ωστόσο το έχει δεχτεί για χάρη του.

«Είμαι ερωτευμένη και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε. Και να θέλω να κρυφτώ, δε μπορώ. Τι να κάνω; Το ξέρω ότι με θέλει, το βλέπω στο βλέμμα του. Το σέβομαι που θέλει να είναι έτσι και να μην φιλήσει. Έμενα μέχρι το Μάρτιο, μου αρέσει αυτή η εμπειρία, αλλά ένας λόγος που θέλω να βγούμε είναι για να βρεθούμε έξω από το παιχνίδι και να έρθει και αυτή η στιγμή Παναγία μου. Υπάρχει μια ανυπομονησία παραπάνω.

Νομίζω πως θα συνεχιστεί και έξω από το σπίτι (η σχέση), πόσο να μεταλλαχθεί; Η πρόθεση παραμένει έτσι ατόφια και στο βλέμμα μπορείς να διακρίνεις πολλά, οπότε αυτό που διακρίνω στο δικό του, μου λέει πως θα συνεχιστεί», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία.

Φιλήθηκε ο Νίκος με την Ευδοκία; Η απάντησή του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και ο Νίκος θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τρέφει για την Ευδοκία.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο δεν τους έχουμε δει ακόμα να ανταλλάσσουν μεταξύ τους φιλί στο στόμα, γιατί όπως παραδέχθηκε ο Νίκος είναι αρκετά κλειστός και μπορεί να εκδηλώνεται μπροστά τις κάμερες.

Ωστόσο, πάνω στη συζήτηση, ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως έχουν φιληθεί, πιθανόν κάτω από τα σκεπάσματα, μιας και με πονηρό χαμόγελο ρώτησε τους παρουσιαστές: «Και που ξέρετε ότι δεν έχουμε δώσει το πρώτο φιλί;»!

Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό

Ο μεγάλος ημιτελικός του Big Brother 2 ξεκινήσε το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και στο τέλος της βραδιάς οι παρουσιαστές, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, ανακοίνωσαν τα 3 άτομα που θα βρίσκονταν στον τελικό μαζί με τον Παναγιώτη Πέτσα.

Λίγο λοιπόν μετά τις εξομολόγησεις Νίκου και Ευδοκία για την μεταξύ τους σχέση, οι παρουσιαστές συγκέντρωσαν τους παίκτες προκειμένου να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.

Τελικά, οι τρεις παίκτες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό είναι ο Παναγιώτης, η Ευδοκία, ο Νίκος και η Ανχελίτα!