J2US: Φάνηκαν όλα - "Ατύχημα" με το αποκαλυπτικό φόρεμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Το πλάνο που θα σχολιαστεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Φάνηκαν όλα -

Το κομμάτι «Αντίδοτο» της Άννας Βίσση τραγούδησαν στο αποψινό (11/12) live του J2US η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου.

Οι δύο γυναίκες για ακόμη μια φορά σημείωσαν μια απίθανη και αισθησιακή εμφάνιση, ωστόσο προς το τέλος η Αλεξάνδρα φαίνεται πως είχε ένα "ατύχημα" με το φόρεμα της.

Ήταν που ήταν αρκετά κοντό, η ίδια το έριξε λίγο παραπάνω στον χορό και σηκώθηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

«Να φωνάξουμε την πυροσβεστική» αναφώνησε μάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης αμέσως μετά, ο οποίος αποκάλυψε και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Η εμφάνιση Παναγιώταρου - Μπακοδήμου στο J2US

Του χρέωναν σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τώρα μπαίνει στο Survivor 5

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες για τα πρόσωπα που θα καταφέρουν τελικά να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για τον πέμπτο κύκλο του Survivor. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν ακουστεί βρίσκεται και το όνομα ενός άνδρα που φημολογήθηκε πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες ακούστηκε πως πρόταση δέχθηκε και η ίδια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έχει δώσει τα χέρια με την Ατζούν Μίντια.