J2US: Σε έντονη αμηχανία ο Τζέιμς - Η αναφορά στην Ελένη Βουλγαράκη

Δεν ήξερε που να κρυφτεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Σε έντονη αμηχανία ο Τζέιμς - Η αναφορά στην Ελένη Βουλγαράκη

Πολλά ήταν τα υπονοούμενα που δέχτηκε στο αποψινό (11/12) live του J2US ο Τζέιμς Καφετζής από τον Νίκο Κοκλώνη, αμέσως μετά την εμφάνισή του.

Ο ίδιος μαζί με την coach του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με την Δέσποινα Βανδή να παρατηρεί πως ο Τζέιμς δεν έδειξε να ποθεί την παρτενέρ του η οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Τότε εκείνος σχολίασε "Δεν είναι ξανθιά", κάτι που ο Νίκος Κοκλώνης εννοείται δεν άφησε ασχολίαστο: "Ναι, βέβαια, δεν είναι ξανθιά, τι να πω τώρα και όνομα και επίθετο;" Να πω δηλαδή ότι είναι η Ελένη Βουλγαράκη;" με τον Τζέιμς να βρίσκεται σε μεγάλη αμηχανία μιας και φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Το σχόλιο στον Τζέιμς για την Βουλγαράκη στο J2US

Ελένη Βουλγαράκη: Το πρωτότυπο δώρο που έκανε στον Τζέιμς για τα γενέθλιά του

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Τζειμς Καφετζή και η Ελένη Βουλγαράκη, για τους οποίους τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Οι φίλοι του αλλά και οι συμπαίκτες του στο J2US του ετοίμασαν μια τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του και μάλιστα η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε και τι δώρο αποφάσισε να του κάνει!

«Του πήρα ελαιόλαδο από ελληνικούς παραγωγούς που έχει βραβευτεί στο Λος Άντζελες» είπε η Ελένη Βουλγαράκη.