Φάρμα 2: "Δεν μου αρέσουν οι fake καταστάσεις" - Εξωφρενών ο Γρηγόρης

Τα έβαλε με τον Ψωμιάδη και την Μηλιαρέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2:

Καθόλου καλά φαίνεται πως δεν είναι τα νεύρα του Γρηγόρη στην Φάρμα, μιας και ο ίδιος έγινε έξαλλος στο αποψινό (12/12) επεισόδιο της Φάρμας.

Οι δοκιμασίες έχουν ξεκινήσει και σε μια από αυτές οι παίκτες έπρεπε να μαζέψουν ελιές. Ωστόσο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και η Μαίρη Μηλιαρέση το έριξαν στην πλάκα καθώς προτίμησαν να τραγουδήσαν το «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα» και όχι να βοηθήσουν.

Αυτό έκανε εξωφρενών τον Γρηγόρη, ο οποίος τόνισε πως οι δύο συγκεκριμένοι άνθρωποι, μόλις βλέπουν τις κάμερες, ξεκινούν τα... «καραγκιοζιλίκια»!

«Έφυγα από τον χώρο που μαζεύαμε τις ελιές γιατί δεν μου αρέσουν οι fake καταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης, που φλερτάρει έντονα με την Αγγελική Ηλιάδη.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη στην Φάρμα

Οι πρώτες δηλώσεις του Γαρδέλη μετά την αποχώρησή του από την Φάρμα

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο Σταμάτης Γαρδέλης, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρησή του από την Φάρμα.

Ο ίδιος απουσίαζε πολύ ώρα από τις εγκαταστάσεις και προκάλεσε αρκετή ανησυχία στους συμπαίκτες του, με τον Σάκη Τανιμανίδη τελικά να εμφανίζεται εκεί και να τους ανακοινώσει πως τελικά ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει.

Έτσι λοιπόν, ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε νωρίτερα στο πλατό της πρωινής εκπομπής και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με το ριάλιτι περιπέτειας.

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ.

Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου», κατέληξε.