DWTS - highlights 12/12: Ο "καυτός" χορός του Καράβα και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
DWTS - highlights 12/12: Ο

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 12/12 επεισόδιο του DWTS , αφού είδαμε τον χορό του Γιώργου Καράβα, ξεσπάσματα, επικές στιγμές και ένα ζευγάρι να αποχωρεί.

Τα 12/12 highlights του DWTS

Η λαμπερή εμφάνιση του Γιώργου Καράβα - Καταχάρηκε η Βίκυ Καγιά

To 9o live του DWTS ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (12/12) και η λαμπερή Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή υποδέχτηκαν τους 9 celebrities, τους κριτές αλλά και τον Γιώργο Καράβα.

Ο αγαπημένος coach του GNTM, πρόκειται κατά την διάρκεια της αποψινής βραδιάς να χαρίσει μία μοναδική χορευτική εμφάνιση, αφιερωμένη στο ρετρό πάθος του Dirty Dancing. Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Τάσος Παλαντζίδης.

"Τρελάθηκε" η Καγιά με την Χριστίνα Βραχάλη - Το επικό σχόλιο για την... πίσω όψη της

Αποθεώθηκε για ακόμη μια φορά η Χριστίνα Βραχάλη. Φυσικά, η Βίκυ Καγιά έσπευσε να σχολιάσει το κορμί της και συγκεκριμένα την... πίσω όψη της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη ήταν ντυμένη στα μαύρα και ήταν αρκετά σέξι, μιας και αυτό που φορέσε αναδείκνυε υπέροχα την καλίγραμμη σιλουέτα της.

«Εντωμεταξύ, δεν μπορώ να μην το πω. Σας παρακαλώ, αφήστε με να το πω. Αυτή η γραμμή πίσω στο καλσόν με ξετρελαίνει! Και αυτό το πωπουδάκι ρε παιδιά... Παναγία μου, όνειρο!», είπε η Βίκυ Καγιά στη Χριστίνα Βραχάλη, η οποία στο προηγούμενο live "λύγισε".

Εκτός εαυτού η Μαριάννα Γεωργαντή - "Ντρέπομαι για τον κόσμο που μας ψηφίζει"

Ολοένα και πιο απογοητευμένη είναι η Μαριάννα Γεωργαντή με την κριτική που λαμβάνει στα live του DWTS. Έτσι λοιπόν, η ίδια για ακόμη μια φορά εξέφρασε τα παράπονά της.

Με αφορμή λοιπόν τους 20 βαθμούς που έλαβε την προηγούμενη Κυριακή, αλλά και γενικότερα τα επιθετικά και αιχμηρά σχόλια που ακούει, η Μαριάννα τόνισε πως ντρέπεται για τον κόσμο που την ψηφίζει.

«Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε πάρα πολύ από τη βαθμολογία στο προηγούμενο live. Είναι η πρώτη φορά που στεναχωριέμαι. Αν ήμασταν στο σχολείο και έπαιρνα το διαγώνισμα της Κυριακής με αυτή τη βαθμολογία θα ζητούσα αναβαθμολόγηση. Παιδιά, πήρα 4! Εγώ ντρέπομαι και τον κόσμο που μας ψηφίζει», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και ρεπόρτερ.

«Άλλα ζευγάρια χάνουν πολλά βήματα, παίζει να μην έχουν στραβώσει και βήμα σε όλη την χορογραφία και παίρνουν πολύ καλύτερες βαθμολογίες» συμπλήρωσε με την σειρά του ο παρτενέρ της Μαριάννας, Σπύρος.

Τα παράπονα ωστόσο φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο, μιας και αυτή τη φορά έλαβαν ακόμα χαμηλότερη βαθμολογία και μόλις 16 βαθμούς.

"Τα πήρε" η Μαρίνα Λαμπροπούλου - "Αυτό είναι κουτσομπολιό"

Χαμός έχει γίνει μεταξύ της Μαριάννας Γεωργαντή, του παρτενέρ της, Σπύρου Παυλίδη και της κριτικής επιτροπής, με το ποτήρι στο (12/12) live του να ξεχείλισε.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αφού πρώτα έδειξε την δυσαρέσκειά της για την εμφάνιση τους, εξέφρασε και την έντονη ενόχλησή της με τις δηλώσεις του παρτενέρ της δημοσιογράφου στο εισαγωγικό βίντεο ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως αδικήθηκαν και πως άλλα ζευγάρια που δεν τα πάνε καλά στις χορογραφίες κρίνονται πιο ευνοϊκά.

«Θέλω να μου πει ο Σπύρος ο αγαπημένος μου… Με στενοχώρησες. Αφού είχες τα κότσια να σχολιάσεις τα άλλα ζευγάρια πες μου ποιο ζευγάρι είναι αυτό που σας αδικήσαμε και δώσαμε μεγαλύτερη βαθμολογία. Το είπες και είναι κακό για τους άλλους. Δεν είναι σωστό να το λες εκεί κι όχι εδώ γιατί είναι κουτσομπολιό. Σόρι».

Από την μεριά του, ο χορογράφος τόνισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ στα άλλα ζευγάρια. Ήταν λάθος μου, δεν έπρεπε να το πω καθόλου».

Τα έδωσε όλα στη σκηνή ο Γιώργος Καράβας - Απίστευτη αποθέωση

Ο guest ήταν ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Ο coach του GNTM χόρεψε mambo υπό τους ήχους του Dirty Dancing και μάγεψε κοινό, παρουσιάστρια και κριτές. Οι κριτές αποθέωσαν την χορευτική προσπάθεια του και εκείνος μάλιστα αποκάλυψε πως από εδώ και πέρα θα χορεύει συνεχώς.

Στο πλατό του μουσικού σόου βρέθηκε φυσικά και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού, η οποία τόνισε πως τα παιδιά τους ανυπομονούν να δουν αύριο τον μπαμπά τους να χορεύει.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το “Dancing with the stars” ήταν ο Δημήτρης Κοκονίδης και η ντάμα του Δανάη Αυλωνίτη.