Αποχώρησε από την Φάρμα 2 εκτάκτως - Θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχώρησε από την Φάρμα 2 εκτάκτως - Θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες

Η αλήθεια είναι πως έχει μονοπωλήσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρεμιέρα της Φάρμας για διάφορους λόγους. Έχει ανεβάσει την θερμοκρασία και ταυτόχρονα τα νούμερα τηλεθέασης με τα καυτά της πλάνα αλλά... δεν ήταν την μοίρα της γραφτό να συνεχίσει για πολύ στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πληροφορίες, μάλιστα, την θέλουν να πρόλαβε - πριν φύγει - να έρθει κοντά με συμπαίκτη της (δείτε εδώ για ποιον πρόκειται).

Ποιος έφυγε από την Φάρμα 2

Ο λόγος, φυσικά, για την Αγγελική Ηλιάδη που έχασε τον πατέρα της κατά την παραμονή της στην Φάρμα και αποχώρησε για να σταθεί στο πλευρό της οικογένειάς της. Το επεισόδιο της αποχώρησή της θα παιχτεί σε λίγες ημέρες...

Κωνσταντίνος Ηλιάδης: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του

Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο τον αγαπημένο του πατέρα.

«Έφυγες Μπαμπά πριν λίγες ώρες... Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι του εαυτού μου το στήριγμα μου το παλικάρι μου. Μοιάζουμε τόσο πολύ...Όλοι λένε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο κόσμο είχες βοηθήσει.

Μεγάλωσες εμένα και την αδερφή μου με τις καλύτερες αρχές με κόπο και στερήσεις για να έχουμε τα πάντα και ήσουν σωστός οικογενειάρχης 47 χρόνια δίπλα στη μητέρα μου και 39 δίπλα σε εμένα. Δεν μου χαλούσες ποτέ χατίρι και ακόμα και η γκρίνια σου έδινε ζωντάνια στο σπίτι και έδινε νόημα στη ζωή μας!!!

Νοιαζόσουν και ρωτούσες για όλο τον κόσμο και ήθελες να είμαστε καλά και να τα έχουμε όλα...!Να ξέρεις ότι τώρα σε αγαπάω ακόμα πιο πολύ και θα κάνω όσα ήθελες να κάνουμε για σένα και για εμάς ..και ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος και κάπου ψηλά μας βλέπεις μας βοηθάς και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά κάποια στιγμή!

Δε θα αφήσω κανέναν με ψέματα να σπιλώσει το όνομα σου και να προσβάλλει τη μνήμη σου!!! ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...».