Το αύριο μας ανήκει: Ο Πασχάλης αποφασίζει να παραδοθεί

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (13/12) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αύριο μας ανήκει: Ο Πασχάλης αποφασίζει να παραδοθεί

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο (13/12) της επιτυχημένης σειράς του Mega, Το Αύριο Μας Ανήκει (δείτε εδώ τις εξελίξεις με το μέλλον της σειράς), μιας και ο Πασχάλης θα ανακοινώσει στην Τατιάνα την απόφαση του να παραδοθεί.

Τι θα δούμε σήμερα (13/12) στη σειρά «Το Αύριο Μας Ανήκει»

Στο σημερινό επεισόδιο ο Πασχάλης εξηγεί στην Τατιάνα ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί.

Θέλει να διαπραγματευτεί τους όρους της παράδοσής του, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Η Φανή και ο Νικηφόρος καταθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν εναντίον του Μίλτου, ο οποίος ανακρίνεται απ’ τον Λευτέρη. Η κατάσταση του Μένιου σταθεροποιείται και η Αλεξάνδρα ενημερώνει την Κορίνα ότι μπορεί επιτέλους να τον πάρει στο σπίτι.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 67 - 14/12

Ο Λευτέρης και η Στέλλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να συλλάβουν τον Μίλτο, ενώ τα νέα για την πραγματική του ταυτότητα δεν αργούν να φτάσουν στα αφτιά της Κορίνας. Το ίδιο έκπληκτος δείχνει και ο Μένιος που επιμένει ότι αγνοούσε το γεγονός. Ο Νικηφόρος περιμένει πότε θα τον ξανακαλέσουν να καταθέσει και ο Λιάκος εξηγεί στον Ορέστη ότι ίσως έχει βρει ποιοι θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Επεισόδιο 68 - 15/12

Η Έλλη μένει εμβρόντητη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι ζωντανός, ενώ την ίδια ώρα η Σοφία της εξηγεί πως πρέπει να παραμείνει κρυμμένος. Ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τη νύχτα της καταδίωξης, που στοίχισε τη ζωή του Στέφανου, και ο Νικηφόρος περιμένει με αγωνία πότε θα φτάσει η ώρα της δικαίωσής του. Η Τατιάνα πείθει τον Πασχάλη να μην παραδοθεί ακόμα.

Επεισόδιο 69 - 16/12/21

Η ‘Ελλη προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία και να βοηθήσει τη Στέλλα να συλλέξει πληροφορίες εναντίον του Μίλτου, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι κρύβει. Ο Μένιος ρωτάει τη Φανή αν πιστεύει πράγματι ότι ο Μίλτος προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα για να βεβαιωθεί ότι ο Μένιος είναι καλά και τον φροντίζουν.

Επεισόδιο 70 - 17/12/21

Η ‘Ελλη αισθάνεται να απειλείται απ’ την Κατερίνα και πιστεύει ότι η σχέση της με τον Λευτέρη δεν έχει τελειώσει. Εκείνος θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, μια τυχαία συνάντηση όμως θα την κάνει να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ο Λεωνίδας βρίσκει τυχαία τα στοιχεία, που έψαχνε απ’την παρακολούθηση του σκάφος του Στυλιανίδη, και αποφασίζει να τα παραδώσει στον πατέρα του.