GNTM 4: Εκτός πλατό η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Εκτός πλατό η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας 13/12 προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM 4. Μόλις τελείωσε η εντυπωσιακή φωτογράφιση των επίδοξων μοντέλων οι τέσσερις φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό για να κριθούν από την κριτική επιτροπή.

Βέβαια, εκεί τους περίμενε μια αναπάντεχη έκπληξη καθώς από την κριτική επιτροπή έλειπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός ανέφερε ότι θα φορά μάσκα καθώς υπάρχει έξαρση της πανδημίας κι έχει ένα νεογέννητο μωρό.

Από την άλλη η ίδια εμφανίστηκε μέσω βίντεο κλήσης σε οθόνη στο πλατό και είπε πως ένα θέμα υγείας την κράτησε πίσω και δεν μπορεί να βρίσκεται μαζί τους.

Οι δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

"Κόλαφος" η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται από τα κανάλια»

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία βρέθηκαν στη συναυλία της Panik Records για τα δέκα χρόνια λειτουργίας, ήταν και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το GNTM τον γυρισμό της στην Ελλάδα αλλά και το πως βιώνει την σύγκριση που δέχεται σε σχέση με την Βίκυ Καγιά η οποία ήταν τις προηγούμενες σεζόν στο ριάλιτι μόδας.

«Παίρνω πολύ αγάπη από τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας, θα μου πουν κάτι όμορφο, χαίρονται με την παρουσία μου. Η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “εγώ προτιμώ εκείνη” μου λένε ότι χαίρονται για την παρουσία μου».

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που ήρθα στην Ελλάδα. Το εξωτερικό είναι εκεί, το σπίτι μου το έχω εκεί, κάποια στιγμή θα γυρίσω πίσω, έχω τις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει που είμαι πίσω εδώ».

Σχετικά με το αν θα βρίσκεται στο επόμενο GNTM: «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχει γίνει συζήτησει, δεν έχουμε κάνει καν το live μας. Όταν τελειώσουμε θα πάει η κουβέντα προς όλους. Θα ήθελα να είμαι, έχουμε κάνει ωραία παρέα και περνάμε όμορφα».