Φάρμα 2: Η επιλογή του πρώτου μονομάχου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Ο καβγάς ανάμεσα σε Βασίλη και Δήμο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η επιλογή του πρώτου μονομάχου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το αποψινό επεισόδιο 14/12 της Φάρμας 2 είχε ιδιαίτερες εξελίξεις καθώς οι καβγάδες φαίνεται να μην έχουν τέλος. Πιο συγκεκριμένα, πριν καλά καλά ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής του 1ου μονομάχου από τον αρχηγό Βασίλη Λέντζο, επικράτησε μια σχετική αναστάτωση.

Ο Βασίλης έδωσε την πρώτη μαύρη πέτρα στον Δήμο. Ωστόσο ο Δήμος δεν ένιωσε μια μικρή ταραχή καθώς δεν περίμενε να τον επιλέξει. Μάλιστα, οι δυο τους ήρθαν σε διαμάχη αφού το κλίμα μεταξύ τους ήταν ήδη ψυχρό με τον Δήμο να αφήνει αιχμές.

Ο διαπληκτισμός στη Φάρμα 2

"Έχουν σχηματιστεί ήδη παρεάκια" - Το σχόλιο του Δήμου Περπερίδη για τις κλίκες του σπιτιού

Μπορεί η Φάρμα να έχει μόνο μερικές μέρες που έχει ξεκινήσει, ωστόσο ήδη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες παρέες και κλίκες μέσα στο σπίτι.

Αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει όπως φαίνεται να εκνευρίζει τον Δήμο Περπερίδη, ο οποίος σε μια συζήτηση που είχε με την Σάσα Μπάστα, αποκάλυψε πως έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει στη Φάρμα και πως είναι καθαρά θέμα χρόνου να αρχίζουν να φαγώνονται μεταξύ τους.

Αφορμή για την δήλωση αυτή στάθηκε η παρατήρηση που έκανε η Σάσα Μπάστα, η οποία, λίγο πριν το ξέσπασμα της για το φαγητό, τόνισε πως δεν την άρεσε καθόλου που στο προηγούμενο συμβούλιο, η Νίκη έκανε σινάλιο σε μερικές συμπαίκτριες της να πάνε στο μπάνιο και να δουν ποιον θα ψηφίσουν και πως είναι σίγουρη πως κάτι πονηρό συμβαίνει πίσω από την πλάτη τους.