GNTM 4: Η επιστροφή του Στυλιανού και το "καυτό" φιλί που αντάλλαξε με την Όλγα

Τράβηξαν τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4:  Η επιστροφή του Στυλιανού και το

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 αποδείχτηκε πως η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έχει ξεκινήσει για τα καλά. Έτσι. το βράδυ της Τρίτης 14/12 παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του τελικού του ριάλιτι μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα και έπρεπε να φλερτάρουν με ένα από αυτά, ποζάροντας στον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Βέβαια, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση για τα επίδοξα μοντέλα, έμειναν άφωνα με την έκπληξη που αντίκρισαν.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν για να είναι δίπλα τους και να τους εμψυχώνουν τρία γνώριμα πρόσωπά τους. Ο λόγος για την Αγάπη, τον Ντίνο και τον Στυλιανό.

Όπως ήταν λογικό η Όλγα μόλις αντίκρισε τον Στυλιανό δεν άντεξε και "πήδηξε" πάνω του προκειμένου να το χαιρετήσει ενώ αντάλλαξαν και ένα “καυτό” φιλί μετά το τέλος της φωτογράφισής τους.

Το "καυτό" φιλί Όλγας - Στυλιανού στο GNTM 4

Βγήκε στον αέρα του STAR και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα

Ο Στυλιανός Φλωρίδης αποχώρησε στο χθεσινό 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, με την Όλγα Ντάλλα, να ξεσπάσει σε κλάματα και για πρώτη φορά να λένε ανοιχτά στην κάμερα πως είναι ζευγάρι, δίνοντας μάλιστα ένα "καυτό" φιλί on air.

Μια λοιπόν ημέρα μετά την αποχώρηση του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @Star και μίλησε για τα συναισθήματά του για την αγαπημένη του, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια ένιωσε έτσι.

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος.

Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ... Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε...» εξομολογήθηκε ο Στυλιανός.