Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Διονύση!

Αναμενόμενο... ήταν;!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Διονύση!

Ο κατά κόσμον Μιχάλης Αλικάκος μίλησε το πρωί της Τρίτης 14/12 στο «Happy Day» για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός κι έκανε αποκαλύψεις.

Να σημειωθεί όμως πρώτα πως η πρόταση για να παίξει στη σειρά του έγινε το καλοκαίρι για τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Ο κόσμος δεν με ταυτίζει πολύ με το ρόλο του κακού. Mε αντιμετωπίζει με χαρά και χαμόγελο. Και μου λέει τα καλύτερα για τη σειρά» σημειώνει. Παράλληλα αναφέρεται στην τεράστια επιτυχία του «Σασμού», στην «πολύ δυνατή ιστορία και το εξαιρετικό καστ», τα οποία αποτελούν σημαντικά συστατικά της επιτυχίας της σειράς. Και προσθέτει: «Αυτό είναι το ζητούμενο. Να προκαλείς συναισθήματα μέσα από τη μυθοπλασία. Κι αυτός είναι ο ρόλος του ηθοποιού: να δημιουργεί μια εσωτερική ένταση είτε θετική είτε αρνητική».

Ο Διονύσης μπαίνει φυλακή

«Ο Διονύσης, κάποια στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα πάει φυλακή». Πριν από αυτό όμως, «θα κάνει μια απόπειρα δολοφονίας, με κίνητρο να μην αποκαλυφθεί η δράση του». Επίσης ο Διονύσης… «εκβιάζει τη Σεμίνα, διότι γνωρίζει το παρελθόν της, έχει στοιχεία στα χέρια του και αυτά τα στοιχεία θα τα χρησιμοποιήσει για να διαλύσει τον αρραβώνα της με τον Πέτρο».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε δώσει δυνατό spoil για το τέλος της σειράς γενικά!

Τι θα συμβεί στο αποψινό 15/12 επεισόδιο του Σασμού

Επεισόδιο 60

Ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό; Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους.

Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες.