Το αύριο μας ανήκει 15/12: Η Έλλη μένει εμβρόντητη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι...

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το αύριο μας ανήκει 15/12: Η Έλλη μένει εμβρόντητη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι...

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/12) στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Το Αύριο μας Ανήκει, που φημολογείται πως θα ρίξει πρόωρα αυλαία, καθώς η Έλλη μένει εμβρόντητη όταν μαθαίνει πως ο Ορέστης είναι ζωντανός.

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις του Αύριο μας ανήκει

Επεισόδιο 68

Την ίδια ώρα η Σοφία της εξηγεί πως πρέπει να παραμείνει κρυμμένος. Ο Λευτέρης καλείται να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για τη νύχτα της καταδίωξης, που στοίχισε τη ζωή του Στέφανου, και ο Νικηφόρος περιμένει με αγωνία πότε θα φτάσει η ώρα της δικαίωσής του. Η Τατιάνα πείθει τον Πασχάλη να μην παραδοθεί ακόμα.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 69 - 16/12/21

Η ‘Ελλη προσπαθεί να μαζέψει στοιχεία και να βοηθήσει τη Στέλλα να συλλέξει πληροφορίες εναντίον του Μίλτου, καθώς είναι σίγουρη ότι κάτι κρύβει. Ο Μένιος ρωτάει τη Φανή αν πιστεύει πράγματι ότι ο Μίλτος προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα προσπαθεί να προσεγγίσει την Κορίνα για να βεβαιωθεί ότι ο Μένιος είναι καλά και τον φροντίζουν.

Επεισόδιο 70 - 17/12/21

Η ‘Ελλη αισθάνεται να απειλείται απ’ την Κατερίνα και πιστεύει ότι η σχέση της με τον Λευτέρη δεν έχει τελειώσει. Εκείνος θα προσπαθήσει να την πείσει για το αντίθετο, μια τυχαία συνάντηση όμως θα την κάνει να νιώσει ακόμη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ο Λεωνίδας βρίσκει τυχαία τα στοιχεία, που έψαχνε απ’την παρακολούθηση του σκάφος του Στυλιανίδη, και αποφασίζει να τα παραδώσει στον πατέρα του.