Φάρμα 2: Η Αθανασία Τσουμελέκα έβαλε σε φόρμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Επική στιγμή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Η Αθανασία Τσουμελέκα έβαλε σε φόρμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Το αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας 2», τα είχε για άλλη μια φορά όλα καθώς οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν έλειψαν. Μάλιστα, από μέρα σε μέρα αναμένεται να δούμε καινούργιες αφίξεις στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Πριν από λίγο είδαμε την Αθανασία Τσουμελέκα να κάνει κοιλιακούς και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να της ζητάει να κάνουν μαζί. Έτσι και έγινε, με την Αθανασία να του δείχνει την άσκηση και εκείνος να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει λίγο αργότερα πως μέχρι και τα 65 του χρόνια έκανε έντονη γυμναστική, ωστόσο ένας τραυματισμός αργότερα τον ανάγκασε να σταματήσει.

Η γυμναστική του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Φάρμα 2

Οι πρώτες κλίκες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 - Χαμός στα γυρίσματα των επεισοδίων

Τα γυρίσματα για την Φάρμα έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγο καιρό αναμένεται να προβληθεί και η πρεμιέρα, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικά spoils για τις πρώτες κλίκες αλλά και για τις αποχωρήσεις που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια. Σύμφωνα λοιπόν με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Σάσα Μπάστα, η Μαίρη Μηλιαρέση και η Αγγελική Ηλιάδη έρχονται πιο κοντά προκαλώντας εντάσεις στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Η ομάδα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί στο στόχαστρο των υπόλοιπων που θα προσπαθήσουν να τη βγάλουν από τη μέση και θα τα καταφέρουν, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως δεν θα μείνει για περισσότερο από τρεις εβδομάδες στη “Φάρμα”.

Ένας επίσης από τους πρώτους celebrities που αποχώρησαν είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης!