The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς σκέφτεται το επόμενο βήμα με την Γιώτα;

Η συζήτηση που έπεσε στο τραπέζι έφερε τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς σκέφτεται το επόμενο βήμα με την Γιώτα;

Η Αθηνά New York πριν από λίγο ξέσπασε φανερά στη βίλα του The Bachelor 2 μετά από τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με την Άννα Ζένιου καθώς ισχυρίστηκε πως εκείνη αξίζει να είναι στο πλευρό του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το ραντεβού της Ιζαμπέλας μαζί με τον αδερφό της και τον Bachelor, σειρά είχε η Γιώτα. Μόλις αντίκρισε τους γονείς της ήταν άκρως επική η στιγμή αφού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Βέβαια, λίγο αργότερα δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι και η συζήτηση σχετικά με τον γάμο μιας και ο πατέρας της Γιώτας θα ήθελε αρκετά να δει την κόρη του νυφούλα. Άραγε τι αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς;

Η συγκίνηση της Γιώτας στο The Bachelor 2

Έκτακτη αποχώρηση από το The Bachelor 2 - Η ξαφνική ανακοίνωση του Αλέξη Παππά

Μετά τη νέα φωτογραφία με πρωταγωνίστρια παίκτρια η οποία έχει προκαλέσει σάλο, πρόκειται να προβληθεί νέο επεισόδιο του The Bachelor 2. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον τελικό, καθώς στη βίλα έχουν μείνει μόνο 4 κορίτσια. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει αστραπιαία!

Αύριο ο Αλέξης Παππάς αφού θα συναντηθεί με τους γονείς των κοριτσιών και θα μιλήσει για τα συναισθήματα του αλλά θα μάθει και περισσότερα για τις ζωές τους, θα σκάσει την "βόμβα" του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ανακοινώσει μια έκτακτη αποχώρηση η οποία θα τις πιάσει απροετοίμαστες όλες! Θα δούμε να πραγματοποιείται τελετή των ρόδων όπου μια από τις τέσσερις θα τα μαζέψει και θα πάει σπίτι της.