The Bachelor 2: «Εύχομαι η κόρη μου να βάλει το γκολ στη καρδιά σας»

«Τα "πολλά λόγια" του Αλέξη "πονηρεύουν" τη μητέρα της Άννας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: «Εύχομαι η κόρη μου να βάλει το γκολ στη καρδιά σας»

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 τα κορίτσια συγκινήθηκαν αρκετά με την έκπληξη του Αλέξη Παππά καθώς αποφάσισε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή να γνωρίσει από κοντά τις οικογένειες των κοριτσιών που έχουν μείνει στη βίλα.

Ωστόσο, η οικογένεια της Γιώτας δεν δίστασε να αναφέρει το παράπονο που είχαν με τον Bachelor καθώς δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός πως εκείνος έπρεπε να φιλάει και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Μάλιστα, η Άννα Ζένιου "λύγισε" μόλις αντίκρισε κι εκείνη την αγαπημένη της μητέρας καθώς η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι το άλλο της μισό.

Όπως ήταν λογικό ακόμη και η μητέρα της είχε να κάνει πολλές ερωτήσει στον Αλέξη Παππά. Στο τέλος της συζήτησης του είπε: «Αυτό που εύχομαι είναι η κόρη μου να βάλει το γκολ στη καρδιά σας».

Η μητέρα της Άννας Ζένιου στο The Bachelor 2

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…