Εντολή θανάτου στις Άγριες Μέλισσες - "Σεισμός" στο Διαφάνι

Οι σημερινές 16/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εντολή θανάτου στις Άγριες Μέλισσες -

Μια εντολή θανάτου θα δούμε να δίνεται στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές και θα σοκάρουν τους τηλεθεατές.

Οι 16/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

O Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί, χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση. Θα το ανακαλύψει ο Ακύλας και αν ναι πώς θα αντιδράσει;

Στο Δικαστήριο, επικρατεί αναβρασμός με τα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι, αλλά μια αναπάντεχη ομολογία θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων εξελίξεων.

Στο Δικαστήριο, επικρατεί πανικός με την ομολογία που αναφέρει πως ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του κι ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή θα σωπάσει;

Στο Διαφάνι, η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να την διαλύσουν. Το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Ο Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφθάνουν στο χωριό, ενώ μια εντολή θανάτου θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Αμαλία Καβάλη έδωσε "δυνατό" spoil για τις Άγριες Μέλισσες

Η Αμαλία Καβάλη το βράδυ της Δευτέρας 6/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show». Η γνωστή ηθοποιός μετά από την αποκάλυψή της για το κάπνισμα, έδωσε ένα δυνατό spoil για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστεί.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Κυριάκο, ο οποίος στο παρελθόν την είχε απατήσει.

«Είχα πάει σε έναν παγωτατζή και την ώρα που πήγα να πληρώσω, μου λέει, όχι κορίτσι μου, δεν θα σε πληρώσω, σε κέρασε ο Κυριάκος πίκρα και δεν θα σε γλυκάνω εγώ;»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Την Ουρανία την ενόχλησε, που ο Κυριάκος είχε κρυφή παράλληλη ζωή για μία δεκαετία και όχι ότι πήγε με κάποια άλλη γυναίκα. Πήρε μεγάλο διάστημα για να τον συγχωρέσει».