Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Αυτός θα είναι ο αποψινός 16/12 καλεσμένος τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Απόψε Πέμπτη 16/12 το βράδυ η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με μεγάλη επιτυχία, επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ο καλεσμένος της, μετά την συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, θα συζητηθεί πολύ...

Η ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω του Χατζηνικολάου

Απόψε στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Άλμπερτ Μπουρλά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας «Pfizer» μιλά για τη διαδρομή του.

Η εβραϊκή καταγωγή και η συγκινητική ιστορία της οικογένειάς του.

Πώς βρέθηκε από την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, στον κορυφαίο αμερικανικό κολοσσό;

Τι αποκαλύπτει για τον κορονοϊό και τις μεγάλες επιστημονικές εξελίξεις που έρχονται;

Απόψε στις 23:45, ο Άλμπερτ Μπουρλά μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:45.

Σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα του ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και με αφορμή τη συζήτησή τους αυτή, αναφέρθηκε στο τι θα κάνει σε περίπτωση που κάποια στιγμή σταματήσει από το δελτίο ειδήσεων.

«Θα σου πω τώρα κάτι, με συγχωρείς… Στο πρόσωπο σου θα απαντήσω σε δεκάδες φίλους που μου λένε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή τι περιμένετε; Να βγω στο δελτίο ειδήσεων και την ώρα που ξεκινάμε λέγοντας πόσους διασωληνωμένους έχουμε, πόσους νεκρούς είχαμε την μέρα που πέρασε και το επόμενο θέμα είναι το δυστύχημα αι το μεθεπόμενο η δολοφονία, εγώ να κάνω χιούμορ;», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε του είπε: «Θεωρώ ότι αν κάτσει κάποιος μαζί σου σε ένα τραπέζι, οι ατάκες που λες είναι ατάκες σεναριογράφου για κωμωδία. Και επειδή ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν υπερβολικό, μόνο αυτοί που ξέρουν μπορούν να με καταλάβουν. Είναι άδικο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου και το υπογράφω».

«Δεν έχεις δίκιο, γιατί έχω και άλλους ρόλους και πρέπει ανάμεσα σε αυτούς να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν έχεις δίκιο. Αν όμως κάποια στιγμή αργότερα, σε δύο ή πέντε χρόνια, αν και δεν το σκοπεύω άμεσα, εγκαταλείψω τις ειδήσεις, θα δείτε έναν άλλον Νίκο. Αυτό είναι βέβαιο», κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.