Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Λίζα δέχεται πιέσεις από τον Άλφρεντ και την οικογένειά της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (17/12) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Λίζα δέχεται πιέσεις από τον Άλφρεντ και την οικογένειά της

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (17/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, που κάθε εβδομάδα κάνει χαμό στο Twitter, μιας και η Λίζα θα δεχθεί σοβαρές πιέσεις από τον Άλφρεντ προκειμένου να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» (17/12)

Ενώ οι πάντες στο Κουδουνάρι αντιμετωπίζουν τον Άλφρεντ σαν Άγγλο αριστοκράτη, η Πένη γνωρίζει ότι είναι Αλβανός. Η Λίζα δέχεται πίεση από τον Αλφρεντ για να αποκαλύψει την αλήθεια στον μπαμπά της αλλά σκαρφίζεται χίλιες δικαιολογίες για να το αποφύγει.

Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο Λυκούργος φαντασιώνεται μικρά «λορδάκια» για απογόνους. Παράλληλα ο Βασίλης μηχανορραφεί για να ανταλλάξει το οικόπεδο στην Κουνουπίτσα, που είναι στο όνομα της Πωλίνας, με εκείνο στην Γκουργκουτζέλα, που είναι στο όνομα της Πένης. Για να συμβεί αυτό, θα βρεθούν όλοι μαζί στο σπίτι της θείας Παυλίνας.

Μια «αξιαγάπητη» θεία που ζει μόνη της με άνοια και τη φροντίζει η Γιορντάνκα, μια κουτσομπόλα και δυναμική γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία. Ο Λυκούργος νιώθει ότι πρέπει να παλέψει για αυτή την κληρονομιά, μιας και νιώθει μειονεκτικά απέναντι στα πλούτη του Αλφρεντ. Όταν όμως ο κόμπος φτάνει στο χτένι και ο Αλφρεντ δίνει τελεσίγραφο στη Λίζα το ανακοινώνουν στο Λυκούργο με… τραγικά αποτελέσματα.

Στο επεισόδιο εμφανίζεται η Πηνελόπη Πιτσούλη στο ρόλο της θείας Παυλίνας

Μιχάλης Ρέππας: Αποκάλυψε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προκειμένου η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου να πάρει κάποιες δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει σημειώσει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης μιας και οι τηλεθεατές φαίνεται να έχουν λατρέψει για τα καλά την σειρά. Από την άλλη, όταν Ρωτήθηκε ο Μιχάλης Ρέππας για το αν υπάρχει σκέψη να πάει η σειρά δεύτερη σεζόν εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν το ξέρω, είμαι πολύ αμήχανος για αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του θεατρικού τελειώνει στο τελευταίο επεισόδιο. Αν μας έρθει μια πολύ σημαντική ιδέα με τον Θανάση δεν το ξέρω. Ακόμα όμως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει κανένα ραντεβού με το κανάλι.

Όταν ήμουν νεότερος ήμουν υπέρ του να συνεχίζεται μία σειρά, εξ ού και οι Τρεις Χάριτες έκαναν τρεις σεζόν. Τώρα ο κόπος βαραίνει κάπως πιο πολύ στη ζυγαριά μου».