The Bachelor 2: Σπάραξε η Αθηνά New York για τα μάτια του Αλέξη Παππά - «Η καρδιά μου πονάει»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Σπάραξε η Αθηνά New York  για τα μάτια του Αλέξη Παππά - «Η καρδιά μου πονάει»

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor 2 είναι γεγονός καθώς προβάλλεται αυτή την ώρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Μετά από την αποχώρηση της Γιώτας η οποία έκανε μια άκρως σοκαριστική κίνηση λίγο πριν πει "αντίο" στον Αλέξη Παππά οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά New York μαζί με την Άννα Ζένιου από την Ρόδο βρέθηκαν στη Σαντορίνη για τα μάτια του Bachelor. Η Άννα μπορεί να πήγε πρώτη στο ατομικό ραντεβού ωστόσο η Αθηνά η οποία έμεινε πίσω "σπάραξε" στην κυριολεξία.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν της αρέσει καθόλου το γεγονός πως είναι μαζί με μια άλλη κοπέλα. Και συνέχισε λέγοντας «Αυτός γεννήθηκε για εμένα και εγώ γεννήθηκα για τον Αλέξη, είμαι σίγουρη».

Οι δηλώσεις της Αθηνάς NY στο The Bachelor 2

Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του Bachelor 2 - Θα το ανακοινώσει ο Παππάς απόψε το βράδυ 17/12

Η δεύτερη σεζόν του The Bachelor, μετά από πολλές δυσκολίες, φτάνει στο τέλος της, ένα τέλος που όπως φαίνεται θα είναι οριστικό μαζί με ένα ακόμα παιχνίδι του ALPHA. Ο Αλέξης Παππάς κατάφερε ανάμεσα σε 21 κοπέλες να ξεχωρίσει μόνο μια.

Αναρωτιέστε κι εσείς ποια είναι αυτή η μία; Απόψε το βράδυ 17/12 το όνομά της θα ανακοινωθεί αλλά... όσοι μας διαβάζετε γνωρίζετε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε σε τέτοια πράγματα άρα... θα σας αποκαλύψουμε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής το όνομα και... μας ευχαριστείτε μετά!

Οι δυο κοπέλες που έχουν απομείνει είναι η Κύπρια, Άννα Ζένιου και η Αθηνά New York, φυσικά!

Νικήτρια, για να μην μακρηγορούμε, λοιπόν, είναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr η Αθηνά New York και θα πάρει και μια δαχτυλιδάρα ΝΑ, από τον Αλέξη Παππά! Κοστίζει 13.420 ευρώ και μπορείτε να το δείτε σε φωτογραφίες εδώ!

Bachelor 2 νικήτρια