The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς "κάρφωσε" on air την μεγάλη έκπληξη του τελικού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς

Πριν από λίγο ξεκίνησε ο μεγάλος ημιτελικό του The Voice με τον Γιώργο Λιανό να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς ο μουσικός διαγωνισμός φτάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, πριν από λίγο ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σάκη Ρουβά ο οποίος έκανε κατά λάθος μια από τις πολλές εκπλήξεις του αυριανού τελικού, μιας και η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει επί σκηνής μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά για το The Voice

«θα είναι μια εκπληκτική βραδιά απόψε! Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τα παιδιά μας που τα έχουμε προετοιμάσει και τα έχουμε δώσει όλα και οι τέσσερις.

Έχουμε πραγματικά εργαστεί με τα παιδιά, έχω παρακολουθήσει και πρόβες των υπόλοιπων coaches και θα έχουμε πάρα πολύ ωραίες εμφανίσεις στην σκηνή. Εκτός από αυτό, όμως, απόψε θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε τον Πάνο και την Έλενα να τραγουδάνε μαζί».

«Όχι» έσπευσε να διορθώσει η Έλενα Παπαρίζου συμπληρώνοντας πως «αύριο είμαστε εμείς».

«Μου έφαγες την έκπληξη του τελικού! Ήταν να την πω στο τέλος του επεισοδίου αλλά τώρα ας το πάρει το ποτάμι, αύριο θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».

«Πες μου γιατί ρε;» - Άναυδος ο Σάκης Ρουβάς

Από τις Σέρρες στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Ακύλας Μυτιληναίος προκειμένου να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες έτσι ώστε να κατακτήσει τον τελικό στόχο όπου είναι η νίκη. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως είναι αρκετά σίγουρος καθώς η συνέχεια ήταν επική. Δείτε εδώ την "αντιπαράθεση" Ρουβά - Αργυρού.

Ο ίδιος έκανε τον Σάκη Ρουβά και Μουζουράκη να σηκωθούν όρθιοι και να χορεύουν στους ρυθμούς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του «Πάμε Χαβάη». Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς στάθηκε περισσότερο στο γρέζι που βάζει στη φωνή του ο Ακύλας ζητώντας του επιτακτικά να του εξηγήσει γιατί το κάνει.

«Πες μου ρε συ Ακύλα γιατί το κάνεις; Μπορεί έτσι να είναι η φωνή σου. Δεν λέω κάτι εγώ. Απλά θέλω να δω αν όντως έτσι είναι». Λίγα λεπτά αργότερα ο υποψήφιος επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.