Ήλιος: Ο Διοικητής παρενοχλεί τη Σοφία

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (20/12)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Διοικητής παρενοχλεί τη Σοφία

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (20/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και ο Διοικητής έχει ξεκινήσει πια να παρενοχλεί ανοιχτά τη Σοφία, ενώ όλα δείχνουν πως εμπλέκεται και στην υπόθεση του εργοστασίου.

Μάλιστα καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μιας και σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, κάποιος θα μπει στη φυλακή (δείτε εδώ ποιος).

Τι θα δούμε σήμερα (20/12) επεισόδιο του Ήλιου - Επεισόδιο 71

Η Αλίκη δέχεται άμεσες απειλές από την Δικηγόρο του εργοστασίου να σταματήσει την έρευνα. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση, αλλά ο πόλεμος που ανοίγει φαίνεται πολύ σκληρός.

Η Λήδα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της υγείας του Χάρη, αφού οι μέρες περνούν εις βάρος του και τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία του δεν έχουν βρεθεί.

Ο Διοικητής παρενοχλεί ανοιχτά πια την Σοφία, ενώ φαίνεται πως εμπλέκεται και στην υπόθεση του εργοστασίου, κάτι που τον φέρνει άμεσα αντιμέτωπο με τον Δημήτρη.

Ο Ιάσωνας φιλοξενείται στο σπίτι της Αλίκης, σε μια προσπάθεια της οικογένειας να του συμπαρασταθεί. Η Αθηνά δέχεται νέα επίθεση, ενώ αγνοεί ότι κινδυνεύει από δύο διαφορετικά μέτωπα.

Τι θα δούμε αύριο (21/12) - Επεισόδιο 72

Η Νέλλη κι ο Μιχάλης κινδυνεύουν από μια πυρκαγιά που ξεσπάει στη φάρμα. Η Αλίκη πιστεύει πως πίσω από την πυρκαγιά κρύβεται το εργοστάσιο χρωμάτων. Θέλοντας να τους ξεσκεπάσει, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η Αθηνά, προκειμένου να απαλλαγεί οριστικά από το Στέφανο, παίρνει μια απόφαση που κανείς δεν ξέρει τι συνέπειες θα έχει. Ο Δημήτρης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Στέφανο που του ζητάει κάτι αδιανόητο…

Κι ενώ τα περιθώρια χρόνου στενεύουν για το Χάρη, η γιαγιά του πιέζεται από τον Πέρη να δεχτεί τα χρήματα που της προσφέρει για την θεραπεία που χρειάζεται ο εγγονός της. Ο Διονύσης και η Λένα βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ η Σοφία συλλαμβάνεται…