The 2night show: Ο Γιώργος Λιανός ο αποψινός (20/12) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί του ο Αναστάσιος Ροϊλός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Ο Γιώργος Λιανός ο αποψινός (20/12) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μετά τον Κρατερό Κατσούλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε (20/12) στο The 2night show δύο ακόμη ξεχωριστούς καλεσμένους στην εκπομπή του.

Οι αποψινοί 20/12 καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο του φίλο Γιώργο Λιανό, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο! Ο ταλαντούχος παρουσιαστής μιλάει για το «The Voice» που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλά και για το «Survivor» που ξεκινάει

Με αφοπλιστικό χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός αυτοσαρκάζεται, παίζει και μιλάει για όλους και για όλα! Τέλος, ως πατέρας τεσσάρων παιδιών περνάει από τον μικρό Σπύρο Ντούγια και αφήνει ελεύθερο το παιδί που κρύβει μέσα του!

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που υποδύεται τον Νικηφόρο Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες», μιλάει για τον ρόλο και την εξέλιξη του χαρακτήρα του, την αγαπημένη σειρά, εξηγεί γιατί δεν τον βλέπουμε συχνά να δίνει συνεντεύξεις, αλλά και πώς νιώθει όταν τον χαρακτηρίζουν σνομπ. Εκφράζει ανοιχτά την άποψή του για την κακοποίηση των γυναικών και περιγράφει τη θεατρική εμπειρία του στον «Γυάλινο Κόσμο».

Τέλος, προκαλεί τον Γρηγόρη να αναμετρηθούν σε έναν αγώνα με ανέκδοτα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Survivor 5: Φεύγει για Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός - Η φωτογραφία μαζί με τους συνεργάτες του

Το The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και έτσι οι υποχρεώσεις του Γιώργου Λιανού με το show έχουν ολοκληρωθεί. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θα αναχωρήσει λοιπόν σύντομα για τον Άγιο Δομίνικο, για τον πέμπτο κύκλο του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε λοιπόν την τελευταία του εκπομπή και στον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο κάνει εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο και έτσι οι συνεργάτες του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ανέβασαν λοιπόν στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, από το στούντιο και είπαν το δικό τους "αντίο" στον καλό τους φίλο που θα λείψει τους επόμενους μήνες.

«Το φιλαράκι μας φεύγει για Άγιο Δομίνικο, να περάσεις τέλεια, να προσεχείς και να μας σκέφτεσαι!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Παναγής Τζωρτζάτος.