Άγριες Μέλισσες: Δυσάρεστα νέα για Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω! Η ανακοίνωση της Βιολέτας

Οι σημερινές 22/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Δυσάρεστα νέα για Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω! Η ανακοίνωση της Βιολέτας

Μετά την είδηση κόλαφο για το τέλος των Άγριων Μελισσών, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε να μαθεύονται μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για τις αδερφές Σταμίρη.

Οι 21/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 50

Ο Ντούνιας φυγαδεύει τον Τόλη, ενώ ο Ξανθός θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες. Η Βιολέτα φέρνει δυσάρεστα νέα στις αδερφές Σταμίρη που θα τις σοκάρουν. Η Ελένη καταρρέει. Ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφτηκε με επιτυχία.

Στο καφενείο, μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούριος Κοινοτάρχης, ενώ η Ουρανία βρίσκει κατανόηση στον Άλκη Σαραντόπουλο. Η Κορίνα με την Αιμιλία ανακαλύπτουν ότι ο Ακύλας τους παρακολουθούσε.

Αυτό είναι το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες για τη φετινή σεζόν!

Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και όσο κι αν προσπάθησαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον αυτό ήταν αδύνατο. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντή έκανε τη Δρόσω να σπεύσει στο πλευρό του και να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον θάνατο και κατάφερε με το πείσμα, την υπομονή και φυσικά την αγάπη της να τον κάνει καλά! Παράλληλα αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί ανακοινώνοντάς το στα αδέλφια τους που χάρηκαν, ενώ το οριστικό διαζύγιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας άνοιξε τον δρόμο για τον γάμο τον δικό τους. Αφού πρώτα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα δείτε και την πολυπόθητη πρόταση γάμου του Κωνσταντή και το «ναι» της Δρόσως.

Ο Νικηφόρος «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα

Η Πηνελόπη, παρά τις αντιρρήσεις των Νικηφόρου και Κωνσταντή να ανοίξει ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη, εκείνη επιμένει και δηλώνει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος που έχει επιστρέψει στη νομαρχία μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου και αυτά που ανακαλύπτει τον θορυβούν. Αμέσως ενημερώνει τον Μόρτζο και μαζί καταλαβαίνουν πως ο Ακύλας είναι πιο ύπουλος και επικίνδυνος απ’ όσο πίστευαν. Συγκεκριμένα, γαμπρός και πεθερός ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Οι επενδύσεις των μετόχων κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, όπως και η οικονομική τους κατάσταση. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Δούκας, που είναι μάλιστα και εκείνος που έβαλε τα περισσότερα χρήματα.

Οριστικός χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Σφαγή στο οικογενειακό τραπέζι των Σεβαστών

Τα Χριστούγεννα έχουν πια φτάσει και όλοι ετοιμάζονται, παρά τη δύσκολη εποχή που ζουν, να τα γιορτάσουν με τις οικογένειές τους. Ο Δούκας απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του αλλά και τον πόλεμο με τη Μυρσίνη, συνεχίζει να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.