Φάρμα 2: Πιάστηκαν στα χέρια Κουτσαβάκης και Αστρινός - «Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα»

«Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Πιάστηκαν στα χέρια Κουτσαβάκης και Αστρινός - «Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα»

Στα χέρια πιάστηκαν οριακά στο αποψινό (22/12) επεισόδιο της Φάρμας ο Κουτσαβάκης με τον Αστρινό, με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την αποκάλυψη του πρώτου μονομάχου, μερικοί παίκτες βρίσκονταν στο δωμάτιο, προκειμένου να συζητήσουν την επιλογή του Παναγιώτη Ψωμιάδη να ορίσει ως υποψήφια την Νίκη.

«Απομακρύνουμε τους μη διάσημους και αυτούς που είναι πιο διακριτικοί σαν ενέργειες» είπε μεταξύ άλλων ο Κουτσαβάκης με τον Αστρινό να του λέει να πως αυτά είναι μ@λακιες και τότε ξεκίνησε ο κακός χαμός, με τους δύο παίκτες να διαφωνούν έντονα και να ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους, ενώ μάλιστα βγήκαν και στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να συνεχίσουν τον καυγά τους.

«Ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο» του είπε με έντονο ύφος ο Κωτσαβάκης.

«Θα αφήσω να πέσει κάτω μία φορά. Περιμένεις να ωριμάσουμε εμείς; Για να με προσβάλλει ένας 24χρονος πρέπει να έχει @ρχίδι@ να. Με προσβάλλεις εμένα 35 χρονών εσύ που είσαι 24 χρονών» είπε ο Γρηγόρης στον Αστρινό με τον Κουτσαβάκη να φωνάζει: «Γουστάρεις να παίξεις ξύλο μάγκα; Αν δεν γουστάρεις κάνε τουμπέκα και μην κάνεις επιθετικές κινήσεις αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις»!

Ο τσακωμός Κουτσαβάκη - Αστρινού στην Φάρμα 2

Προσθήκη "βόμβα" λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 5 - Η διάσημη που μπαίνει στην Φάρμα 2

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΑΝΤ1 λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor, ενισχύοντας τη «Φάρμα». Αυτή τη φορά οι ιθύνοντες του σταθμού κατάφεραν να πείσουν μια χρυσή Ολυμπιονίκη που είχε αρνηθεί μέχρι σήμερα όλες τις προτάσεις που της είχαν γίνει για παιχνίδια επιβίωσης ή talent shows.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του ΑΝΤ1 ήρθε λίγο πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού αλλά η συμφωνία δεν κλείστηκε αμέσως. Χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις μέχρι η διεθνούς φήμης πρώην αθλήτρια να πει το «ναι» και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τη... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr