Ήλιος: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Λήδα και Νικήτα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (23/12) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Έφτασε η ώρα της κρίσης για Λήδα και Νικήτα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και η Λήδα με τον Νικήτα πρόκειται να βρεθούν σε ένα αδιέξοδο, και έτσι θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι παράτολμο.

Μάλιστα, σε λίγο καιρό η ιστορία του Στέφανου και το ενδεχόμενο της σύλληψής τους, αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και στα επόμενα επεισόδια της σειράς (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το τραγικό τέλος του).

Τι θα δούμε σήμερα (23/12) στον Ήλιο

Ο Νικήτας και η Λήδα βρίσκονται σε αδιέξοδο, αφού μετά τον θάνατο του Πέρη, η ελπίδα να βρεθούν τα λεφτά για τη θεραπεία του Χάρη, απομακρύνεται. Αποφασίζουν, με τη βοήθεια της Αθηνάς, να κάνουν κάτι πραγματικά παράτολμο…

Η Αλίκη συνεχίζει τον αγώνα της κατά του εργοστασίου, χωρίς όμως να βρίσκει την στήριξη της πλειοψηφίας των κτηνοτρόφων, ενώ διαπιστώνει πως κάποιοι την παρακολουθούν.

Ο Μιχάλης και η Νέλλη αποφασίζουν να την βοηθήσουν και ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα πάντα… Ο Ιάσωνας δείχνει να έχει μετανιώσει για τον χωρισμό του με την Ελένη.

Τι θα δούμε αύριο στον Ήλιο - Επεισόδιο 75

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και τα συναισθήματα όλων είναι ανάμεικτα… Η Αλίκη προσπαθεί να μεταδώσει στα παιδιά της το εορταστικό πνεύμα μια και είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα χωρίς τον Φίλιππο. Παράλληλα, μάταια πασχίζει να πείσει τους κτηνοτρόφους για τα επικίνδυνα σχέδια του εργοστασίου. Η γυναίκα που μολύνθηκε χάνει τη ζωή της κι η Αλίκη, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη, παίρνει μια παράτολμη απόφαση με άγνωστες γι’ αυτήν συνέπειες.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του και καταφεύγει σε ένα επικίνδυνο σχέδιο για να καταφέρει να φύγει παίρνοντας μαζί του και την Αθηνά… Ο Διοικητής κρατά όμηρο την Σοφία, προκειμένου η Αθηνά να υποκύψει στα σχέδια του Στέφανου… Κανείς τους δεν υποψιάζεται τις αληθινές προθέσεις του Διοικητή, μέχρι που μια νέα μαρτυρία έρχεται να τα ανατρέψει όλα…