Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Λάμπρος και Ελένη θα έχουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στη μάχη τους με τον Ακύλα

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας χρονιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες - Λάμπρος και Ελένη θα έχουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στη μάχη τους με τον Ακύλα

Στις οθόνες μας επιστρέφουν στις 10 Ιανουαρίου οι Άγριες Μέλισσες με τις εξελίξεις που πρόκειται να ακολουθήσουν να είναι καταιγιστικές, ενώ σε λίγο καιρό θα δούμε κι έναν χωρισμό.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια των Άγριων Μελισσών

Στα επεισόδια της νέας χρονιάς ο Ακύλας δεν μπορεί ν δεχτεί την ήττα του στο θέμα του Λάμπρου... Το να τον βλέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος στο Διαφάνι τον τρελαίνει ακόμα πιο πολύ και Καταστρώνει νέο σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά και την Ελένη! Μόνο που ο Λάμπρος αυτή τη φορά είναι προετοιμασμένος. Και ξέρει πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Και «επίθεση» γι' αυτόν σημαίνει να συνεχίσει να ψάχνει στοιχεία που να συνδέουν τον Ακύλα με εγκληματικές ενέργειες. Λάμπρος και Ελένη θα έχουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στη μάχη τους με τον Ακύλα...Παράλληλα, ο Ακύλας έχει ένα νέο πονοκέφαλο... Τον Νικηφόρο που με τον Μόρτζο έχουν ανακαλύψει τις ατασθαλίες του στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου... Η υπεξαίρεση που έκανε κινδυνεύει ν' αποκαλυφθεί κι αυτό ο Ακύλας δεν θα επιτρέψει να συμβεί, με κανένα τρόπο... Έστω κι αν χρειαστεί να έρθει σε ανοιχτή κόντρα με το γαμπρό του. Γιατί ο Μελέτης μπορεί να έχει κάνει πολλά, όμως ποτέ δεν θα επιστρέψει να πάθουν κακό ο Δούκας ή τα ξαδέλφια του.

Η Μυρσίνη πιστεύει ότι ακόμα μπορεί να σώσει το γάμο της, όμως ο Δούκας με την ακραία λύση που βρίσκει για να πάρει πίσω την περιουσία του, ουσιαστικά, κόβει κάθε ελπίδα επανασύνδεσης μαζί της. Και φυσικά, ταυτόχρονα την εκδικείται όχι μόνο γιατί τόλμησε να ριχτεί κάποτε στον αδελφό του, αλλά και γιατί τη θεωρεί υπεύθυνη για την κάκιστη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

 Άγριες Μέλισσες εξελίξεις

Ο Μελέτης, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του δίπλα στην Κορίνα, αφού η αγάπη του για την Πηνελόπη τον σιγοκαίει και δεν τον αφήνει να προχωρήσει... Η Δρόσω και ο Κωνσταντής κάνουν γαμήλια σχέδια, όμως, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπαίνει ανάμεσα τους με απρόβλεπτες συνέπειες. Σε οριακό σημείο φτάνει ο Τόλλιας με τον Θανασάκη, που αυτή τη φορά έχει ξεπεράσει τα όρια της υπομονής του πατέρα του, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δείξει άλλη ανοχή στις επιλογές του γιου του.

Η Ουρανία υποφέρει μετά το χωρισμό της από τον Κυριάκο και οι φίλες της στο χωριό στέκονται στο πλευρό της. Ο Σαραντόπουλος, διακριτικά, της δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του, αλλά εκείνη είναι επιφυλακτική για το αν θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και προτιμά να ρίξει το βάρος στην επιχείρηση της. Η μοίρα, όμως, παίζει τα δικά της παιχνίδια…

Σχέδιο εξόντωσης για τους Σεβαστούς - Θέλει να τους βγάλει από τη μέση η...

Ο σκοτεινός ρόλος της Αντιγόνης Λαζάρου στη σειρά «Αγριες μέλισσες» θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια και τα όσα κρύβει είναι ακόμα πιο ανατρεπτικά απ’ όσα μπορεί κανείς να φανταστεί. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Δεν ήταν τυχαίος ο ερχομός της Αντιγόνης Λαζάρου στις ζωές της οικογένειας Σεβαστού. Μπορεί, σύμφωνα με το σενάριο, να έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα και με την ιδιότητά της ως κοσμικογράφος να «έφτιαξε» το προφίλ του υπόδικου τότε Σεβαστού, αλλά η παρουσία της κρύβει μεγάλα και σκοτεινά μυστικά, που στόχο έχουν να βλάψουν την ξακουστή οικογένεια του κάμπου και κυρίως τη Μυρσίνη, για την οποία τρέφει μίσος από το παρελθόν. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, της οποίας το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται καθώς τα επεισόδια θα προχωράνε, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη σειρά ένας ακόμα σκοτεινός χαρακτήρας.

Και μπορεί ο Δούκας με την Αντιγόνη να συνδέονται από το παρελθόν, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν, λόγω του πατέρα Σεβαστού και της μητέρας Λαζάρου, που διατηρούσαν κρυφό δεσμό για δύο χρόνια, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος, όμως το παρελθόν ενώνει και την Αντιγόνη με τη Μυρσίνη καθώς υπήρξαν παιδικές φίλες. Και εκεί είναι που ξεκινάει το σχέδιο εκδίκησης!

Άγριες Μέλισσες Αντιγόνη

Η οικογένεια της Μυρσίνης ήταν μεγαλοαστική με οικονομική άνεση και αξιόλογες γνωριμίες και της Αντιγόνης μόλις ξεκινούσε να κάνει περιουσία. Ομως η οικονομική παρακμή της οικογένειάς Κομνηνού (το πατρικό όνομα της Μυρσίνης) που ξεκίνησε κάπου εκεί που άρχισε και ο πόλεμος, την οδήγησε στο να «τακιμιάσει» με τον εχθρό προκειμένου να επιβιώσει. Τότε κανείς δεν λογάριαζε φιλίες και στενούς δεσμούς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την προδοσία και την εκτέλεση του πατέρα της Αντιγόνης, αλλά και την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς της.

Μια κατάσταση που ποτέ η μητέρα της δεν ξεπέρασε, παρόλο που διατηρούσε δεσμό με τον Σέργιο Σεβαστό τον πρεσβύτερο, ο οποίος και τους βοήθησε να ορθοποδήσουν. Λίγο πριν πεθάνει η μητέρα της, η Αντιγόνη μαθαίνει την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό της με τον μεγάλο Σεβαστό και το πόσο πληγωμένη ένιωθε από αυτόν, αλλά και για το πώς οδηγήθηκε στον θάνατο ο πατέρας της. Ετσι τα χρόνια πέρασαν με την Αντιγόνη να σχεδιάζει βήμα-βήμα τα σατανικά σχέδιά της προκειμένου να εκδικηθεί κυρίως τη Μυρσίνη και κατ’ επέκταση και τον Δούκα, επειδή οι οικογένειές τους διέλυσαν την δική της!

Η συνεργασία με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Οπως ήδη έχουμε δει, ο Ακύλας ήταν ο πρώτος που γνώριζε για την κρυφή σχέση Δούκα-Αντιγόνης, όταν είχε βάλει να παρακολουθούν τους Σεβαστούς προκειμένου να βρει ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Μόλις πήρε στα χέρια του τις φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού χαμογέλασε σαρδόνια και στη συνέχεια κράτησε τα στιγμιότυπα για... μελλοντική χρήση! Και αυτή η στιγμή δεν αργεί να φτάσει!

Ο Νικηφόρος, που εργάζεται ξανά στη νομαρχία και έχει ανακαλύψει τις παρατυπίες και παρανομίες του Ακύλα με το αεροδρόμιο, ενημερώνει τον πατέρα του σχετικά και εκείνος αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Ο Μεγαρίτης γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με όπλο του τις φωτογραφίες με την Αντιγόνη που τον «καίνε». Βάζει το ζεύγος Σεβαστού στο στόχαστρο, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η Αντιγόνη, η οποία θέλοντας να εκδικηθεί τη Μυρσίνη για τα όσα είχε κάνει η οικογένειά της στη δική της οικογένεια, συνεργάζεται με τον Ακύλα έχοντας έναν κοινό στόχο: Να πάρουν όλη την περιουσία των Σεβαστών και να τους καταστρέψουν.