Survivor 5: «Τα πήρε» ο Μπέλλος με την Ναυσικά - «Αυτή η λέξη δεν...»

Ένταση λίγο πριν το αγώνισμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Τα πήρε» ο Μπέλλος με την Ναυσικά - «Αυτή η λέξη δεν...»

Εντάσεις δημιουργήθηκαν για ακόμη μια φορά πριν το αποψινό (28/12) αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές την Ναυσικά και τον Θανάση.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός πήρε τον λόγο και δήλωσε πως θα ήταν απαράδεκτο να χάσουν και τον τρίτο αγώνα και πως έχουν έρθει πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Η λέξη «απαράδεκτο» φαίνεται ωστόσο πως ενόχλησε αρκετά τον Θανάση, ο οποίος αρπάχτηκε χθες και με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, με τον ίδιο να τονίζει πως αυτή η λέξη δεν υπάρχει στον χάρτη.

Ο διαπληκτισμός Θανάση - Ναυσικάς στο Survivor 5

Οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Αρχικά, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε (αν και δεν κάναμε κανένα!). Το Youweekly.gr εδώ και χρόνια είναι πρώτο στα spoiler του Survivor! Ότι θέλετε ξέρετε πως θα το βρείτε μόνο εδώ και νωρίς νωρίς, είτε αυτό είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση είτε είναι οι νίκες και οι ήττες των ομάδων.

Στο spoil της Δευτέρας 27/12 (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ) αναφέραμε πως οι αρχικές μας πληροφορίες είναι η νίκη των Διάσημων χωρίς να επιβεβαιώσουμε όμως γιατί δεν είχαμε σίγουροι πληροφόρηση! Εν τέλη κέρδισαν οι Μαχητές...

Γνωρίζετε τα παιχνιδάκια που κάνει ο Ατζούν εδώ και χρόνια, δεν θα επεκταθούμε περισσότερο! Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά! Πάμε, λοιπόν, στα δικά μας!

Survivor 5 spoiler 28/12

Στο αποψινό 28/12 επεισόδιο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στο Youweekly.gr οι Διάσημοι μετά από δυο σερί ήττες θα καταφέρουν να πάρουν την ρεβάνς και θα στείλουν τους Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού! Άρα πέραν των δυο προτεινόμενων από την ομάδα των Κόκκινων (δείτε εδώ ποιοι είναι αυτοί), θα έχουμε και προτεινόμενο προς αποχώρηση άτομο από την ομάδα των Μαχητών και είναι ΟΡΙΣΤΙΚΌ!