Φάρμα 2: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη

«Πήγε στον γιατρό και του είπε ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κουτσαβάκης στην Φάρμα καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μιας και παραπονούνταν ότι πόναγε πολύ το πόδι και το δάχτυλό του.

Συγκεκριμένα, το δάχτυλό του άρχιζε να μαζεύει πύον, το οποίο και απέδωσε στην ταλαιπωρία της δουλειάς αυτών των δύο ημερών. «Είναι κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Πονάει και με νευριάζει λίγο αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά, ο Κουτσαβάκης απαλλάχθηκε από τις βαριές δουλειές και την αρνητική ψηφοφορία, κάτι που δυσανασχέτησε αρκετά τους συμπαίκτες του, οι οποίοι πιστεύουν πως δεν είναι τόσο σοβαρό και πως ο Κουτσαβάκης λειτουργεί με σκοπιμότητα.

Η Σάσα Μπάστα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η χθες μέχρι σήμερα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, μάλλον επειδή ήξερε ότι θα είναι ο δεύτερος Μονομάχος. Πήγε στον γιατρό και του είπε ότι πονάει πάρα πολύ. Το πόδι του είναι έτσι εδώ και πάρα πολλές μέρες. Ο Κώστας όμως όλη μέρα μέσα στις λάσπες ξυπόλητος» ενώ η Αθανασία είπε: «Το είδα, ήταν κόκκινο και άσπρο επειδή είχε γεμίσει πύον. Δεν είναι αστείο και ούτε για αστεία να λέμε ότι το έκανε για ασυλία».

Οι παίκτες λοιπόν δεν άργησαν να αρχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπο του κάνοντας λόγο για αμέλεια, ενώ την ίδια στιγμή τον κατηγόρησαν ότι δεν έπαιρνε την αντιβίωση του. Τελικά, δεύτερη μονομάχος ορίστησε η Χριστιάννα.

Τα παράπονα του Κουτσαβάκη για τον πόνο στο πόδι του

Πλάνταξε στο κλάμα και αποχώρησε οικειοθελώς - «Το έκρυψα και ζητώ συγγνώμη»

Λίγο μετά την ανάδειξη του νέου αρχηγού αυτής της εβδομάδας στην Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα. Τότε, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο ίδιος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: «Το έκρυψα από τα παιδιά και ζητώ συγγνώμη. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχή κι ένα τέλος, για εμένα σε λίγες ώρες θα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού. Απλά έμεινα για να παρακολουθήσω το αγώνισμα ασυλίας. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά και δεν ήρθα εδώ για να διεκδικήσω κάποιο έπαθλο αλλά για να γεμίσω τις μπαταρίες μου και να δοκιμάσω τις αντοχές μου.

To 2021 ήταν πολύ δύσκολος χρόνος… Ζητώ συγγνώμη αν δεν βοήθησα, όσο έπρεπε.. Η ζωή δεν τελειώνει στα 60, 70 και 80. Όσο ζεις, μαθαίνεις. Δώστε μου την ευκαιρία να φύγω, δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω και πόσα χρόνια ακόμα. Να προσέχετε», με την ομάδα να τον χειροκροτά.