Φάρμα 2 - highlights 28/12: Τα κλάματα της Μπάστα, τα ακατάλληλα πλάνα και το... νοσοκομείο

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα 2 - highlights 28/12: Τα κλάματα της Μπάστα, τα ακατάλληλα πλάνα και το... νοσοκομείο

Πολλά περιστατικά είχαμε στο χθεσινό 28/12 επεισόδιο της Φάρμας, όπου αναδείχθηκαν οι δυο μονομάχοι, οι οποίοι πρέπει να τα δώσουν όλα για την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Τα 28/12 highlights της Φάρμας 2

Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Μπάστα - «Ξέρω ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό»

Την μαύρη πέτρα σε κάποιον συμπαίκτη της έπρεπε να δώσει η Αθανασία Τσουμελέκα, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας.

Η ίδια λοιπόν έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς, καθώς μετά από έναν συγκινητικό και απρόβλεπτο πρόλογο, σηκώθηκε και έδωσε την πέτρα στην Σάσα Μπάστα, παρόλο που είναι πολύ καλές φίλες.

«Ξέρω ότι κανείς δεν το περίμενε αυτό. Είπα ότι δεν θα ψηφίσω αυτή τη φορά με βάση ποιον έχω κοντά μου. Πρέπει να ψηφίσω ως αρχηγός για να μπει στο παιχνίδι στη ροή της Φάρμας. Συγνώμη έτσι το αισθάνθηκα. Είχα 3 άτομα στο μυαλό μου αλλά ήταν το πιο δίκαιο για εμένα», είπε μεταξύ άλλων η αρχηγός και λίγο αργότερα η Σάσα Μπάστα ξέσπασε σε κλάματα.

Νέα "ακατάλληλα" πλάνα μεταξύ Ηλιάδη και Γρηγόρη - Είναι πλέον ασυγκράτητοι

Χαμός έχει επικρατήσει με τα καυτά πλάνα μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στην Φάρμα, με τους δύο παίκτες να είναι πλέον ασυγκράτητοι!

Στο χθεσινό (28/12) μάλιστα επεισόδιο, το ζευγάρι βρίσκονταν μέσα στο δωμάτιο ξαπλωμένοι και φιλιόντουσαν, παρόλο που δίπλα τους ήταν μερικοί συμπαίκτες τους, οι οποίοι χιουμοριστικά τους ρώταγαν τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση.

Με αφορμή λοιπόν τις αντιδράσεις τους, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε στην κάμερα: «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν ακόμα με τον Γρηγόρη. Για να πω την αλήθεια μια μικρή ζήλια τη βλέπω. Μπορεί κάποιους να τους πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ στο παιχνίδι και ζει αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια στραβά βλέμματα για να είμαι ειλικρινής».

Αυτή είναι η δεύτερη μονομάχος

Την ψηφοφορία των παικτών για την ανάδειξη του δευτέρου μονομάχου παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων.Η Αθανασία Τσουμελέκα, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας, όρισε ως πρώτη μονομάχο την Σάσα Μπάστα, μια επιλογή που έφερε αρκετά κλάματα και εντάσεις.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι παίκτες ψήφισαν τον παίκτη που θα αγωνιστεί σήμερα (29/12) με την τραγουδίστρια και αυτή είναι η Χριστιάννα, η οποία απέσπασε 7 ψήφους, τους περισσότερους που έχει πάρει κάποιος παίκτης μέχρι στιγμής

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κουτσαβάκης στην Φάρμα καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μιας και παραπονούνταν ότι πόναγε πολύ το πόδι και το δάχτυλό του.

Συγκεκριμένα, το δάχτυλό του άρχιζε να μαζεύει πύον, το οποίο και απέδωσε στην ταλαιπωρία της δουλειάς αυτών των δύο ημερών. «Είναι κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Πονάει και με νευριάζει λίγο αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά, ο Κουτσαβάκης απαλλάχθηκε από τις βαριές δουλειές και την αρνητική ψηφοφορία, κάτι που δυσανασχέτησε αρκετά τους συμπαίκτες του, οι οποίοι πιστεύουν πως δεν είναι τόσο σοβαρό και πως ο Κουτσαβάκης λειτουργεί με σκοπιμότητα.

Η Σάσα Μπάστα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η χθες μέχρι σήμερα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, μάλλον επειδή ήξερε ότι θα είναι ο δεύτερος Μονομάχος. Πήγε στον γιατρό και του είπε ότι πονάει πάρα πολύ. Το πόδι του είναι έτσι εδώ και πάρα πολλές μέρες. Ο Κώστας όμως όλη μέρα μέσα στις λάσπες ξυπόλητος» ενώ η Αθανασία είπε: «Το είδα, ήταν κόκκινο και άσπρο επειδή είχε γεμίσει πύον. Δεν είναι αστείο και ούτε για αστεία να λέμε ότι το έκανε για ασυλία».

Οι παίκτες λοιπόν δεν άργησαν να αρχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπο του κάνοντας λόγο για αμέλεια, ενώ την ίδια στιγμή τον κατηγόρησαν ότι δεν έπαιρνε την αντιβίωση του. Τελικά, δεύτερη μονομάχος ορίστησε η Χριστιάννα.