Φάρμα 2: Έντονος τσακωμός Κουτσάβακη και Νεόφυτου - «Μην με ειρωνεύεσαι εμένα»

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Έντονος τσακωμός Κουτσάβακη και Νεόφυτου - «Μην με ειρωνεύεσαι εμένα»

Λίγο μετά τα φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο αποψινό (29/12) επεισόδιο της Φάρμας, σημειώθηκε κι ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και τον Νεόφυτο Ηλία.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ενοχλήθηκε αρκετά από την στάση που κρατά μέσα στο σπίτι ο πρώτος και κυρίως πως δεν συμβάλλει στις δουλιές του σπιτιού.

Αφορμή μάλιστα σημειώθηκε ότι ο Κουτσαβάκης ξύπνησε 9 ώρα ενώ οι υπόλοιποι 6, μετά πήγε κι έφαγε και κάθισε στο σαλόνι χωρίς να βοηθήσει. Ο Κουτσαβάκης δεν δέχτηκε τις κατηγορίες αυτές, τονίζοντας: «Τον ξέρω έχει καλή ψυχή, έχει επηρεαστεί από τις καταστάσεις που επικρατούν στα φάρμα αλλά εγώ γνωρίζω καλά τον εαυτό μου δεν με πειράζουν τέτοια πράγματα».

Ο τσακωμός Κουτσαβάκη - Νεόφυτου στην Φάρμα 2

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Κουτσαβάκης - Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Κουτσαβάκης στην Φάρμα καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, μιας και παραπονούνταν ότι πόναγε πολύ το πόδι και το δάχτυλό του.

Συγκεκριμένα, το δάχτυλό του άρχιζε να μαζεύει πύον, το οποίο και απέδωσε στην ταλαιπωρία της δουλειάς αυτών των δύο ημερών. «Είναι κάτι άλλο δεν γνωρίζω. Πονάει και με νευριάζει λίγο αυτό» είπε μεταξύ άλλων.

Τελικά, ο Κουτσαβάκης απαλλάχθηκε από τις βαριές δουλειές και την αρνητική ψηφοφορία, κάτι που δυσανασχέτησε αρκετά τους συμπαίκτες του, οι οποίοι πιστεύουν πως δεν είναι τόσο σοβαρό και πως ο Κουτσαβάκης λειτουργεί με σκοπιμότητα.

Η Σάσα Μπάστα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η χθες μέχρι σήμερα δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, μάλλον επειδή ήξερε ότι θα είναι ο δεύτερος Μονομάχος. Πήγε στον γιατρό και του είπε ότι πονάει πάρα πολύ. Το πόδι του είναι έτσι εδώ και πάρα πολλές μέρες. Ο Κώστας όμως όλη μέρα μέσα στις λάσπες ξυπόλητος» ενώ η Αθανασία είπε: «Το είδα, ήταν κόκκινο και άσπρο επειδή είχε γεμίσει πύον. Δεν είναι αστείο και ούτε για αστεία να λέμε ότι το έκανε για ασυλία».

Οι παίκτες λοιπόν δεν άργησαν να αρχίσουν τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπο του κάνοντας λόγο για αμέλεια, ενώ την ίδια στιγμή τον κατηγόρησαν ότι δεν έπαιρνε την αντιβίωση του. Τελικά, δεύτερη μονομάχος ορίστησε η Χριστιάννα.