J2US: "Έλαμψε" με την εμφάνισή του στο λαμπερό μουσικό show - Το ρεσιτάλ και η υποδοχή στον Νίκο Αλιάγα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US:

Ο Νίκος Κοκλώνης στον μεγάλο τελικό άνοιξε το λαμπερό show του ALPHA με το «Παραλύω» διασκευασμένο ειδικά για το J2US.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μετά από την λαμπερή του εμφάνιση όπου τραγούδησε το "Λάμπω" της Άννας Βίσση καλησπέρισε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους κριτές. Μάλιστα, ο ίδιος υποδέχτηκε τον Νίκο Αλιάγα ο οποίος θα είναι στην κριτική επιτροπή για απόψε.

Η έναρξη του Νίκου Κοκλώνη στο J2US

Αποκάλυψη Λιάγκα για Κοκλώνη - «Το J2US του κοστίζει...»

To πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πρωινό θέλησε να σχολιάσει τα νούμερα τηλεθέαση που καταγράφηκαν στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ανενόχλητος, πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο του J2US.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (18/12), το J2US σημείωσε αρκετά χαμηλή τηλεθέαση για τα δεδομένα του (δείτε εδώ τα ποσοστά).

«Εγώ θλίβομαι… Το show του Κοκλώνη που κάνει τηλεθέαση 10,8%, έχει 280,000 ευρώ το επεισόδιο. Είναι ό,τι πιο ακριβό έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση. Άρα, κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του, δεν του λένε κάτι να κάνει σωστά. Εγώ με χαρά να το πω και τσάμπα. Αν θέλει ο Νίκος Κοκλώνης κάθε εβδομάδα να χάνει απ’ την τσέπη του 150,000… Χάνει λεφτά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.