J2US: Τα περαστικά της Ψυχαράκη on air για τον Βαρθακούρη - «Είναι λυπηρό που δεν είναι εδώ και το προσπάθησα»

«Είναι αμαρτία που δεν είναι εδώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Τα περαστικά της Ψυχαράκη on air για τον Βαρθακούρη - «Είναι λυπηρό που δεν είναι εδώ και το προσπάθησα»

Ο μεγάλος τελικός του J2US είναι γεγονός καθώς πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Ανάμεσα στα ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος ήταν και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Βέβαια, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι τη θέση του στον τελικό πήρε ο Stan. Έτσι, πριν από λίγο στην σκηνή του show ανέβηκε η ίδια μαζί με τον Stan όπου μετά το τέλος της ερμηνείας τους θέλησε να στείλει περαστικά στον πρώην παρτενέρ της.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο J2US

«Να πούμε περαστικά στον Βαρθακούρη τον Χάρη. Είναι λυπηρό που δεν είναι εδώ και το προσπάθησα. Και στην κυρία Βανδή καλή ανάρρωση. Όχι αλήθεια είναι. Είναι αμαρτία που δεν είναι εδώ. Είναι αμαρτία και το λέω ειλικρινά».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η απάντηση στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο - «Πόσες ακόμα προσβολές...»

Μετά τον πρώτο άσχημο τσακωμό τους, η σχέση Άννας Μαρίας Ψυχαράκη με τον Χάρη Βαρθακούρη περνάει και πάλι κρίση. Ο τραγουδιστής που νοσεί από κορωνοϊό μαζί με τις κόρες του, σε χθεσινές του 30/12 αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram έκραξε το πρώην μουσικό του ταίρι.

Λίγες ώρες μετά τις αναρτήσεις αυτές, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε μέσω Twitter, κάνοντάς αρχικά retweet ένα υποστηρικτικό post, στο οποίο σχολίασε: «Απλά κρίμα. Πόσες ακόμα προσβολές προς το πρόσωπό μου..... Κρίμα...».

Στην συνέχεια με νέο post στο οποίο ανέβασε και μια από τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη, θέλησε να εξηγήσει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε λάθος, αφού του έστειλε και προσωπικό μήνυμα για να του ευχηθεί περαστικά, λέγοντας του μάλιστα πως να κάνει και πάλι τεστ για να είναι μαζί στον τελικό του J2US.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα;; Του έστειλα και προσωπικό μήνυμα και ευχήθηκα σε όλες τις δημοσιεύσεις μου να γίνουν όλοι οικογενειακώς πολύ καλά και γρήγορα Τα άφησα όλα πίσω και τώρα ξανά. Του πρότεινα να ξανά κάνει τεστ μόνο και μόνο για να είμαστε στο τελικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ψυχαράκη στον Βαρθακούρη μετά το κράξιμο