Elif: Το σχέδιο του Εμιρχάν για να φέρει κοντά τη μητέρα του και τον Σαφάκ

Οι σημερινές 3/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Το σχέδιο του Εμιρχάν για να φέρει κοντά τη μητέρα του και τον Σαφάκ

Σήμερα 3/1 η σειρά Elif επιστρέφει με νέο επεισόδιο. Θα παρακολουθήσουμε τον καβγά Παρλά και Κερέμ - δείτε διαλόγους - αλλά και το σχέδιο του Ερμιχάν για να έρθει κοντά και πάλι η μητέρα του με τον Σαφάκ.

Οι 3/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Σαφάκ σώζει τον Εμιρχάν από τον Τουφάν αλλά παρόλαυτα σχεδιάζει να φύγει, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο Εμιρχάν είναι πολύ λυπημένος για αυτό. Το ίδιο και η Λεμάν και θέλει με κάθε τρόπο ο γιος της να μείνει κοντά της. Ξέρει πως ο μόνος άνθρωπος που ίσως μπορεί να του αλλάξει γνώμη είναι η Ζουλιντέ.

Έτσι, η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να πάει και να τον σταματήσει. Ο Σαφάκ όμως αποφασίζει τελικά μόνος του να μην ανεβεί στο τρένο. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν.

Δεν θέλει να τους αφήσει μόνους γιατί ο Τουφάν εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για αυτούς και η συνείδησή του δεν του το επιτρέπει. Η Λεμάν είναι ευτυχισμένη, που ο γιος της θα μείνει κοντά της και δεν ρωτάει τίποτα άλλο.

Ο Εμιρχάν έχει μια ιδέα για να φέρει κοντά τη μητέρα του και τον Σαφάκ. Η Αλέβ ενημερώνει τον Τουφάν πως ο Σαφάκ τελικά δεν έφυγε και του λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Τουφάν γίνεται έξαλλος με τα νέα και καταστρώνει ένα νέο σχέδιο κατά του Σαφάκ.

Ο Κερέμ και η Ασλί δουλεύουν μέχρι αργά στην εταιρία, προετοιμάζοντας μια σημαντική συνάντηση. Ο Κερέμ συγκρίνει την Ασλί με την Παρλά και τη βρίσκει πολύ ωραία. Έχει εντυπωσιαστεί μαζί της επειδή είναι εξαιρετικά εργατική και ταλαντούχα. Πιστεύει πως η Ασλί είναι μια σπουδαία γυναίκα.

Η Κιγιμέτ «καίει» τους Χακτανίρ

Η Παρλά πάει στην εταιρεία και τρελαίνεται από τη ζήλια της όταν μαθαίνει ότι ο Κερέμ και η Ασλί έχουν πάει να φάνε μαζί. Ομως αυτή τη φορά καταφέρνει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να καταστρώσει τα νέα σχέδιά της. Επιστρέφει στην έπαυλη και περιμένει τον Κερέμ. Οταν εκείνος γυρίζει, τον κάνει να νιώσει άσχημα: «Το ήξερα ότι θα με κοροϊδέψεις! Μου υποσχέθηκες πως θα με παντρευτείς, αλλά τελικά ήταν μόνο λόγια! Εγώ σε ερωτεύτηκα όσο κανέναν άλλον, αλλά εσύ δεν με αγάπησες ποτέ σου».

Elif Κερέμ Ασλί

Εκείνος με μεγάλη του λύπη ξέρει πως πρέπει να κρατήσει τον λόγο του και πάνε αμέσως να ορίσουν ημερομηνία. Την επόμενη μέρα, η Παρλά πάει στην έπαυλη με δείγματα για προσκλητήρια και όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως ετοιμάζονται να παντρευτούν. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει τον αδελφό της για το αντίθετο: «Ξέρουμε όλοι μας πως δεν την αγαπάς! Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο γάμος, θα το μετανιώσεις! Σκέψου καλά τι πας να κάνεις», του λέει, ενώ στη συνέχεια έρχεται σε σύγκρουση με την Παρλά: «Θα είσαι δυστυχισμένη! Αλήθεια πιστεύεις πως ο Κερέμ σε αγαπάει και είναι ερωτευμένος μαζί σου; Απλά σου υποσχέθηκε να σε παντρευτεί και το κάνει».

Η Ασλί ετοιμάζει πρωινό και μιλάει με ενθουσιασμό για τον Κερέμ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη Μελέκ, η οποία καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για τον Κερέμ. Ενα σχετικό σχόλιο προκαλεί αμηχανία στην Ασλί, η οποία καίγεται με το τσάι. Αργότερα ο Κερέμ βλέπει το χέρι της και λυπάται για το ατύχημά της. Ο ένας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τον άλλον. Η Κιγιμέτ λέει σε έναν δημοσιογράφο πως το ίδρυμα Χακτανίρ δεν πλήρωσε τις υποτροφίες που έχει αναλάβει. Η Φιλίζ πιέζει την Μπιρτσέ να παραδεχθεί τα αισθήματά της για τον Ακίν. Εκείνη αρνείται επίμονα ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η συζήτηση αυτή κάνει την Ασλί να σκεφθεί τα δικά της πραγματικά αισθήματα για τον Κερέμ.