Φάρμα 2: Ποιος κέρδισε το φλουρί από την βασιλόπιτα που έκοψαν; - Η έκπληξη που ανακοίνωσε στους παίκτες ο Τανιμανίδης

Την τίμησαν και με το παραπάνω!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Ποιος κέρδισε το φλουρί από την βασιλόπιτα που έκοψαν; - Η έκπληξη που ανακοίνωσε στους παίκτες ο Τανιμανίδης

Άλλο ένα επεισόδιο της «Φάρμας 2» ξεκίνησε πριν από λίγο στην συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης με την άφιξή του στο αγρόκτημα, καλησπέρισε του παίκτες με μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε πάρει μαζί του μια βασιλόπιτα με αφορμή το νέο έτος. Μάλιστα, μέσα υπήρξε κι μια ευχάριστη έκπληξη.

Μεταξύ άλλων, προσπάθησαν να κόψουν δίκαια οι 12 παίκτες την πίτα, την οποία και τίμησαν δεόντως "γλείφοντας" μέχρι και τα πιάτα. Εκείνος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει ήταν ο Γρηγόρης ο οποίος θα βγει από την διαδικασία ψηφοφορίας για δεύτερος μονομάχος λόγω της έκπληξης.

Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα 2

Φάρμα 2 - spoiler: Μια γυναίκα και ένας άνδρας! Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν

Η Φάρμα μετράει περίπου τρεις εβδομάδες στον αέρα του ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε δει πολλούς τσακωμούς, αλλά και ξαφνικές αποχωρήσεις με πολλά υπονοούμενα. Ωστόσο, εκτός από αποχωρήσεις έχουμε και νέες αφίξεις που πρόκειται να αναστατώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μια γυναίκα και ένας άνδρας πρόκειται να μπουν στο αγρόκτημα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα φέρουν τα πάνω κάτω.,

Αυτά είναι τα πρόσωπα που μπαίνουν στην Φάρμα

Ο λόγος για την ολυμπιονίκη του στίβου Φανή Χαλκιά και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Γιαννούλης, πρώην σύζυγος της Μιρέλας Μανιάνι.

Χαλκιά και Γιαννούλης μπαίνουν στην Φάρμα