Οι αποκαλύψεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια...»

Όσα δήλωσε για τον ρόλο του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Οι αποκαλύψεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια...»

Στο γνωστό εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό «Τηλεθεατής» μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο αγαπημένος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες». Η επιτυχημένη σειρά κάνει πρεμιέρα για το νέο έτος την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στον ANT1 και όλα όσα θα συμβούν πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Κυριάκος δέχτηκε την πρόταση του Ακύλα να γίνει κοινοτάρχης επειδή νιώθει ότι του έχει υποχρέωση ή υπάρχει και το στοιχείο της φιλοδοξίας πίσω από αυτήν την απόφαση;

«Δεν νομίζω ότι είναι θέμα φιλοδοξίας αλλά μπορεί να συνέβαλε λίγο και η κόντρα που είχε με την Ουρανία. Επί της ουσίας, βέβαια, ξέρει ότι όπως του έφερε τον Μπάμπη πίσω, έτσι μπορεί και να τον πάρει για να τον στείλει πάλι από εκεί που ήρθε και να υποστεί τα χειρότερα. Νομίζω ότι το θέμα του Μπάμπη είναι πάνω από όλα».

Αυτό τον φέρνει σε ρήξη με την Ουρανία;

«Ναι αλλά σε ρήξη φέρνει το ζευγάρι και το τρίτο πρόσωπο, ο Σαραντόπουλος, που επιμένει από την προηγούμενη χρονιά. Μέχρι και δάνειο πήραν και έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους για έναν άγνωστο. Ο Κυριάκος είναι παιδί της πιάτσας, οπότε δεν τα τρώει αυτά…»

Ο δρόμος πάντως για τον Σαραντόπουλο άνοιξε, τους είδαμε να φιλιούνται. Θα το μάθει αυτό ο Κυριάκος;

«Ναι και θα είναι ταύρος μαινόμενος!»

Άρα να περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις ανάμεσα στο ζευγάρι;

«Νομίζω ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια προς το διαζύγιο».

ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες.

Από το νέο έτος οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με καινούργια συγκλονιστικά επεισόδια και τίποτα δεν θα θυμίζει τα παλιά. Ο Κωστής Σαββιδάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV έδωσε spoiler "φωτιά".

To spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

«Το 2022 θα δείτε να συμβαίνουν στις Άγριες Μέλισσες ακραία πράγματα. Ο Τόλλιας, ο Προύσαλης, ο ταξίαρχος και ο παπα-Γρηγόρης δείχνουν ότι υποστηρίζουν το καθεστώς για να κρατούν τις ισορροπίες στο χωριό. Όμως, το Διαφάνι θα πονέσει πολύ από τη μανία του Ακύλα. Θα πάψει να είναι το χαμογελαστό χωριό», αποκάλυψε αρχικά, χωρίς να αναφερθεί σε έναν χωρισμό "βόμβα".

«Όλοι θα πληρώσουμε σε αυτή τη ζωή και θα περάσουμε από το ταμείο για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας μικρούς ή μεγάλους. Νέοι, γέροι, φτωχοί, πλούσιοι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι, όλοι στο ίδιο ταμείο θα πληρώσουμε τα χρωστούμενα, γι’ αυτό ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι», ολοκλήρωσε μιλώντας για τους ήρωες της σειράς.Άγριες Μέλισσες spoiler από τον Κωστή Σαββιδάκη