Elif: «Πως έγινε κάτι τέτοιο;» - Η Ματζιντέ σωριάζεται στο πάτωμα

Οι σημερινές 10/1 εξελίξεις της Τούρκικης σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: «Πως έγινε κάτι τέτοιο;» - Η Ματζιντέ σωριάζεται στο πάτωμα

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 10/1 εξελίξεις της τούρκικης σειράς Elif, καθώς η Κιγιμέτ έχοντας καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο για να καταστρέψει στην οικογένεια Χαντακτίρ, βοηθάει στο να μάθει πως η Ματζιντέ ότι η εταιρία της έχει διασυρθεί, την ώρα που η υγεία της πάει από το κακό στο χειρότερο.

Οι 10/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Μετά από τον καυγά με την Παρλά, η Χουμεϊρά έχει μια νευρική κρίση και ο Λεβέντ θέλει να τη βοηθήσει αλλά δεν είναι εύκολο. Ο Κερέμ νιώθει παγιδευμένος και προβληματισμένος εξαιτίας του επικείμενου γάμου του με την Παρλά.

Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ τον προειδοποιούν πως είναι μια λανθασμένη απόφασή αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη καθώς θεωρεί πως δεν είναι σωστό. Η Ασλί βλέπει τις προσκλήσεις για τον γάμο του Κερέμ με την Παρλά, τις οποίες η Παρλά έχει αφήσει εσκεμμένα, και νιώθει απογοήτευση.

Ο Κερέμ βλέπει στις εφημερίδες την είδηση, που αφορά την οικογένειά του και γίνεται έξαλλος.

Και η Χουμεϊρά μένει έκπληκτη από αυτά που διαβάζει. Ο Εμιρχάν επιδεικνύει έναν άσχημο χαρακτήρα εξαιτίας της απουσίας του Σαφάκ από τη ζωή του. Η Αλέβ και η Λεμάν από την άλλη είναι πολύ χαρούμενες με την απόφαση του Σαφάκ να μη φύγει.

Η Μελέκ μπαίνει φυλακή

Ο αστυνόμος που ανακρίνει τη Μελέκ της λέει ότι στο σύστημα δεν υπάρχει καμία καταχώριση με τα στοιχεία Σερσέ Ουστού. Έτσι, η γυναίκα αναγκάζεται να ομολογήσει την αληθινή της ταυτότητα. Όταν μαθαίνει την αλήθεια και ο Κερέμ, πηγαίνει στο κρατητήριο και της επιτίθεται, λέγοντάς της ότι ακόμα και το όνομά της είναι ψεύτικο.

Στο μεταξύ, η Μελέκ παρακαλεί την Ασλί να πάει την Ελίφ στην έπαυλη. Το κοριτσάκι γυρίζει λοιπόν στο αρχοντικό, δεν θέλει όμως να βλέπει κανέναν, και ο Κερέμ προσπαθεί μάταια να την προσεγγίσει.

Η Κιγιμέτ βγαίνει από την Εντατική και αρχίζει να αναρρώνει. Ο Μαχίρ βρίσκεται στο πλευρό της γεμάτος τύψεις, τις οποίες ενισχύει η μητέρα του, καθώς του λέει ότι τράκαρε εξαιτίας του, επειδή αποφάσισε να της εναντιωθεί…

Την ώρα που συζητούν, όμως, καταφθάνουν η Ματζντε με τη Χιουμεϊρά, και ο Μαχίρ αναγκάζεται να κρυφτεί στην τουαλέτα. Το κινητό του όμως χτυπά και το εντοπίζει η Χιουμεϊρά. Αναρωτιέται αν είναι το κινητό του μυστηριώδους άντρα που επισκέφτηκε τη θεία της λίγο μετά το ατύχημα. Για να αποφύγει τη συζήτηση, η Κιγιμέτ προσποιείται πως την έπιασαν αφόρητοι πόνοι…

Η Ματζιντέ πηγαίνει να δει τη Μελέκ στη φυλακή. Η κοπέλα, ταραγμένη, της ορκίζεται ότι ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της, ενώ της αποκαλύπτει το αληθινό της όνομα. Πριν όμως συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για τη γυναίκα του Γιουσούφ, η φασαρία που προκαλεί η συγκρατούμενη της Μελέκ την ταράζει και της προκαλεί σύγχυση. Η Ματζιντέ χάνει ξανά την αίσθηση του χρόνου… Στο μεταξύ, ο Μαχίρ ενημερώνει τη Μελέκ ότι βρήκε έναν πολύ καλό δικηγόρο για να την αναλάβει. Της υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να την απελευθερώσει και τη συγκινεί, αλλά η Μελέκ έχει χάσει την ελπίδα της.

Προφυλάκιση

Η Μελέκ περνά από εισαγγελέα και οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί, καθώς κρίνεται προφυλακιστέα και οδηγείται στη φυλακή. Η Ελίφ καταρρέει… Ο Κερέμ και η Ασλί προσπαθούν να την «ανεβάσουν» ψυχολογικά, όμως δεν τα καταφέρνουν. Ο Μαχίρ ενημερώνει τη μητέρα του για τη Μελέκ. Της λέει πως ελπίζει να έβαλε μυαλό και να ηρεμήσει στο εξής, όμως εκείνη του καταλογίζει ξανά ευθύνες για το ατύχημα και εμφανίζεται αμετανόητη. Στο μεταξύ, η Μελέκ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή της φυλακής. Δύο συγκρατούμενές της όμως, η Φιντάν, που κάνει κουμάντο στο κελί και βασανίζει τις υπόλοιπες κρατούμενες, μαζί με το δεξί της χέρι, τη Νεσρίν, της κάνουν τη ζωή δύσκολη.