Ήλιος: Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε

Όσα θα γίνουν στο σημερινό (10/01) επεισόδιο της σειράς

Ήλιος: Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (10/01) επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του ANT1, «Ήλιος», ενώ σύντομα πρόκειται να δούμε έναν πασίγνωστο ηθοποιό, να μπαίνει στην σειρά. Στο αποψινό επεισόδιο, μια ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους.

Τι θα δούμε στο σημερινό (10/01) επεισόδιο της σειράς «Ήλιος»

Επεισόδιο 76

Η Αλίκη συλλαμβάνεται μετά την επίθεση που δέχτηκε, αλλά αποκτά και έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα της κατά του εργοστασίου… Η σύγκρουσή της με τη δικηγόρο της εταιρίας εντείνεται όλο και περισσότερο και η Αλίκη συνειδητοποιεί προβληματισμένη το μέγεθος της δύναμης του εργοστασίου. Μια ανατροπή στην εξέλιξη της υγείας του Χάρη προκαλεί έντονα συναισθήματα σε όλους. Ο Δημήτρης δημιουργεί μια ασυνήθιστη «συμμαχία», προκειμένου να παγιδέψει το Στέφανο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Επεισόδιο 77

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει το Στέφανο προς ανακούφιση όλων. Η Λήδα προβληματίζεται με τους ασθενείς που όλο και πληθαίνουν εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Αποφασίζει να το ψάξει και συνειδητοποιεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όταν βρίσκει στο αρχείο του νοσοκομείο παλαιότερες εισαγωγές ασθενών με παρόμοια συμπτώματα. Η Γαλανού επισκέπτεται την κόρη της Χρυσάνθη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχουν μία αποκαλυπτική συζήτηση. Ο Στέφανος αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από την Αθηνά. Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η Αλίκη είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι άνθρωποι του εργοστασίου.