Η Τελευταία Ώρα: Ο Ανδρέας νιώθει πιεσμένος από την αστυνομία

Τι θα δούμε στο σημερινό (10/01) επεισόδιο της σειράς;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η Τελευταία Ώρα: Ο Ανδρέας νιώθει πιεσμένος από την αστυνομία

Ενδιαφέρουσες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (10/01) επεισόδιο της σειρά του OPEN, «Η Τελευταία Ώρα». Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε εμφανιστεί ένα πρόσωπο κλειδί από το παρελθόν της Κατερίνας, το οποίο είχε προκαλέσει αρκετή αναστάτωση.

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό (10/01) επεισόδιο στην σειρά «Η Τελευταία Ώρα»

Επεισόδιο 60

Ο Ανδρέας νιώθει πιεσμένος από την αστυνομία, όμως η Άσπα είναι πολύ κοντά στο να πάρει από τον Αμάρ αυτό που θέλει. Η Μαρίνα παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ dna και επισκέπτεται τη Λουκία, αποφασισμένη. Η Σοφία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο “αποπλάνησης” του Αλέξη, ενώ ο Κωνσταντίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένα παιχνίδι της τύχης θα φέρει το μενταγιόν της Έλλης ξανά στα χέρια της.

Η υπόθεση της σειράς

«Η Τελευταία Ώρα» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και έκανε πρεμιέρα στις 22/11 στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.