MasterChef 6: Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια ο Κουτσόπουλος - Επικό σκηνικό στην οντισιόν

Οι ατάκες του Κοντιζά που τον έκαναν να «κλάψει» από τα γέλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια ο Κουτσόπουλος - Επικό σκηνικό στην οντισιόν

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/1) το MasterChef 6 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι τρεις κριτές κατάφεραν να προσφέρουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό με τις απολαυστικές ατάκες τους.

Την αρχή έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος ρώταγε έναν έναν τους διαγωνιζόμενους που πήγαιναν στις οντισιόν πού μένουν και αν πληρώνουν υψηλό ενοίκιο.

Μάλιστα οι ερωτήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες και τις έκανε με μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που έφερε απίστευτα γέλια στους δύο συνεργάτες του.

Ο δε Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλαγε τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσε να μιλήσει από τα γέλια.

Τα γέλια του Κουτσόπουλου στις οντισιόν του MasterChef 6

Πρώην παίκτρια του Masterchef έκανε πλαστική στη μύτη και δεν μπορεί να αναπνεύσει

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του Masterchef αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που έκανε στη μύτη της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή σεφ αποκάλυψαν πως της δημιούργησαν πολύ μεγαλύτερο προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

«Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε και δεν είχε πετύχει ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ειδικά από το ένα ρουθούνι. Δεν έμπαινε καθόλου αέρας και αυτό με ζόριζε λίγο. Μπήκα μετά από τρεις μήνες για το επόμενο χειρουργείο, το οποίο είναι λάθος να μπεις στο τρίμηνο.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και αυτό μου δημιούργησε φύσημα στον πνεύμονα. Νιώθω ένα πλάκωμα στο στήθος, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια, αγωγές, κορτιζόνες. Επίσης με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού. Θέλω να κινηθώ νομικά. Ο γιατρός δεν μου δίνει πίσω τα χρήματα και πρέπει να βγάλω χρήματα για το επόμενο χειρουργείο».