MasterChef 6: Ο ερωτικός μετανάστης από το Μιλάνο που ξετρέλανε την κριτική επιτροπή

Το ρυζότο του έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη να «υποκλιθεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο ερωτικός μετανάστης από το Μιλάνο που ξετρέλανε την κριτική επιτροπή

Η πρεμιέρα του MasterChef 6 είχε λίγο απ' όλα. Μία από τις οντισιόν που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν αυτή του Νίκου, ο οποίος δηλώνει ερωτικός μετανάστης αφού έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στο Μιλάνο για τη γυναίκα της ζωής του.

Σήμερα, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Ειρήνη και μαζί της έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια. Στην οντισιόν του μάλιστα, μαγείρεψε το αγαπημένο φαγητό της κόρης του, ένα ρυζότο που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στον Πάνο Ιωαννίδη, τον ειδικό του συγκεκριμένου πιάτου.

Η προσπάθειά του τελικά κατάφερε να ξετρελάνει τους κριτές οι οποίοι του έδωσαν με μεγάλη ευκολία τα τρία ναι για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

H οντισιόν που ξετρέλανε τους κριτές στο MasterChef 6

Μπαίνει στο MasterChef 6 ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη - Δείτε το πρόσωπό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως κατά πάσα πιθανότητα φέτος θα τον δούμε στον νέο κύκλο του MasterChef.

Όπως αποκάλυψε ήταν ένα βήμα πριν μπει στο MasterChef του 2018, ωστόσο τότε δεν τα είχε καταφέρει γιατί είχε ένα προσωπικό πρόβλημα. Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να μπει και στο Survivor 4, ωστόσο δεν μπόρεσε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που είχε.

«Το 2018 συμμετείχα στο MasterChef, όμως λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών από πλευράς μου, δεν κατάφερα να μπω. Έκανα ραντεβού για το φετινό. Θα ήθελα να μπω, είναι μια εκκρεμότητα που έχω αφήσει αλλά και να μην γίνει δεν θα πεθάνουμε.

Είχα υπογράψει με το Survivor. Είχα ένα ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Survivor. Έκανα όλα τα απαραίτητα, εξετάσεις και λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο με πήραν ότι δεν μπορούν να με ασφαλίσουν. Στεναχωρήθηκα, νομίζω ότι στη θέση μου μπήκε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν ο πρώτος που θα έμπαινε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.