Ήλιος 11/01: Ο Δημήτρης θα συλλάβει τον Στέφανο - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος 11/01: Ο Δημήτρης θα συλλάβει τον Στέφανο - Τι συνέβη;

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (11/01) θα είναι άκρως καταιγιστικές στο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του ANT1, «Ήλιος», ενώ σύντομα πρόκειται να δούμε έναν πασίγνωστο ηθοποιό, να μπαίνει στην σειρά.

Τι θα δούμε στο σημερινό (11/01) επεισόδιο της σειράς «Ήλιος»

Ο Δημήτρης συλλαμβάνει τον Στέφανο προς ανακούφιση όλων. Η Λήδα προβληματίζεται με τους ασθενείς που όλο και πληθαίνουν εξαιτίας του μολυσμένου νερού.

Αποφασίζει να το ψάξει και συνειδητοποιεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όταν βρίσκει στο αρχείο του νοσοκομείου παλαιότερες εισαγωγές ασθενών με παρόμοια συμπτώματα.

Η Γαλανού επισκέπτεται την κόρη της, Χρυσάνθη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχουν μία αποκαλυπτική συζήτηση. Ο Στέφανος αρνείται να μιλήσει σε οποιονδήποτε άλλο, εκτός από την Αθηνά.

Ο κτηνοτρόφος Πετρίδης, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η Αλίκη είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό κρύβονται οι άνθρωποι του εργοστασίου.

Οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς

Ο Στέφανος δέχεται να ομολογήσει τα πάντα στην Αθηνά, με τον όρο να πηγαίνει να τον βλέπει κάθε μέρα. Ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος απειλεί με όπλο τους ανθρώπους του εργοστασίου. Τα πράγματα θα έχουν πολύ άσχημη εξέλιξη, όταν η Αλίκη θα μπει μπροστά προσπαθώντας να τον σταματήσει.

Ο Νικήτας προτείνει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο για να αποκαλυφθεί η απάτη, ενώ το ατύχημα του Πετρίδη τρομάζει τους κτηνοτρόφους, που διστάζουν να μιλήσουν. Η Γαλανού φαίνεται ότι κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που έχει οδηγήσει στην κακή σχέση που έχει με την κόρη της.

Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Στέφανο στη φυλακή αποφασισμένη πια να πάρει την εκδίκησή της για τον θάνατο του Φίλιππου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αναστατώνει τη ζωή της Ελένης.