Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μαθαίνει την αλήθεια για τον Κωνσταντή - Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Οι σημερινές 11/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μαθαίνει την αλήθεια για τον Κωνσταντή - Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού η Δρόσω πρόκειται να μάθει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του Κωνσταντή. Να σημειωθεί πως η σειρά δεν θα προβληθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Οι σημερινές 11/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν.

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του, φτάνοντας ακόμα και στο Υπουργείο. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη.

Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο. Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, βρίσκοντας έναν σύμμαχο στο πρόσωπό της. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Κωνσταντής

Πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Ακύλας και ένα από αυτά έχει να κάνει με την οικογένεια Σεβαστού. Μετά τον Δούκα, σειρά έχουν ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος να ζήσουν... την παράνοια και το μένος του! Διαβάστε αποκλειστικά στο TV24 όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ολα άρχισαν όταν ο Ακύλας, παθιασμένος με την εξουσία και το χρήμα, αναγκάζει τον Δούκα να συνεργαστεί μαζί του στο πρότζεκτ του αεροδρομίου. Εκανε τα πάντα για να τον «γλιτώσει» από τη φυλακή ώστε να μη χάσει τα χρήματα που θα επένδυε ο Σεβαστός. Και το κατάφερε... Μόνο που ο Ακύλας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και έχει πάντα τον τρόπο να πραγματοποιεί όσα σχεδιάζει στο μυαλό του. Ο Νικηφόρος στο μεταξύ έχει ανακαλύψει πως ο Μεγαρίτης έχει κάνει πολλές οικονομικές ατασθαλίες με το εν λόγω πρότζεκτ και αποφασίζει, παρά τον θυμό του, να προστατεύσει τον πατέρα του, ενώ την ίδια στιγμή έρχονται τα πάνω κάτω με τα επεισόδια της σειράς.

Ο Δούκας ξέρει τόσο από την Αντιγόνη όσο και από τον γιο του πως τα χρήματα που έχει επενδύσει έχουν «κάνει φτερά». Εξαλλος απαιτεί εξηγήσεις από τον Ακύλα, αλλά εκείνος φροντίζει να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια που του είχε προσφέρει στη δίκη για να τον φέρει με το μέρος του: «Μην ξεχνάς ποιος ήταν εκείνος που σε βοήθησε να γλιτώσεις τη φυλακή, Δούκα! Μπορώ να σε κλείσω ξανά μέσα και να σαπίζεις σ’ ένα κελί», του υπενθυμίζει. Ομως και ο Ακύλας δεν γνωρίζει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Δούκας όταν θέλει να πετύχει τον σκοπό του!

Ετσι ο Σεβαστός αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του χωριού του, που τόσο είχε «πολεμήσει» στο παρελθόν, για να μπορέσει επιτέλους να αντιμετωπίσει τον αδίστακτο άντρα.

Κωνσταντής Ζωή Άγριες Μέλισσες

Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τις ευλογίες του μέλλοντα πεθερού του, συνεχίζει να «σκαλίζει» το θέμα του αεροδρομίου προκαλώντας τον Ακύλα, ο οποίος τον προειδοποιεί: «Δεν μου αρέσει να ανακατεύονται στις δουλειές μου! Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να μπλέκεσαι στα πόδια μου», και ο Νικηφόρος του απαντάει: «Αφού είστε τόσο καθαρός, τότε δεν έχετε λόγο να φοβάστε». Ο Ακύλας κρύβει την οργή του σ’ εκείνον, αλλά βάζει τα τσιράκια του να τον ελέγχουν: «Μην τον αφήσετε σε χλωρό κλαρί! Θα τον έχετε από κοντά και θα με ενημερώνετε για ό,τι κάνει στη ζωή του! Ψάξτε τα όλα».

Μαζί με τον Δούκα και τον Νικηφόρο, στο στόχαστρο του Ακύλα μπαίνει πια και ο Κωνσταντής, για τον οποίο μαθαίνει από την Κορίνα ότι ήταν ο εραστής της Ζωής. Εκείνος έξαλλος βρίσκει τη Ζωή και της λέει όλα όσα έμαθε. «Ποια θα είναι η τιμωρία μου;», τον ρωτάει αγέρωχα και εκείνος της λέει: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να σου κάνω κακό», και της προτείνει το βράδυ να πάνε για ποτό στην «Πανδώρα», δήθεν για να πιουν ένα ποτό.

Εκεί βρίσκεται ο Κωνσταντής, τον οποίο καλεί στο τραπέζι. Τότε ο Ακύλας τους ρωτάει: «Πόσο καιρό παίζεται αυτό το θέατρο πίσω από την πλάτη μου;», φέρνοντας τη Ζωή και τον Κωνσταντή προ τετελεσμένου! Δεν ξέρουν τι να πουν, ενώ η Ζωή του λέει: «Σε παρακαλώ, πάμε να φύγουμε».

Ομως ο Ακύλας δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Φεύγουν με τη γυναίκα του και στον δρόμο σταματάει στην άκρη, βγάζει όπλο και την απειλεί: «Δεν θα σε άφηνα ποτέ να φύγεις». Ομως δεν την πυροβολεί. Ουσιαστικά την προειδοποιεί και εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους του. Λίγες μέρες αργότερα ο Λευτέρης έρχεται από τον στρατό τσακισμένος ψυχολογικά. Αποκαλύπτει στη μητέρα του πως δέχεται φρικτά βασανιστήρια εκεί και μη μπορώντας άλλο να αντέξει αυτή την κατάσταση, εκείνη παίρνει μια θανάσιμη απόφαση που θ’ αλλάξει τα πάντα!

Προσπαθεί να σκοτώσει τον Ακύλα, αλλά εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει και την τραυματίζει. Μη έχοντας πού αλλού να πάει, ζητάει τη βοήθεια του Κωνσταντή, που μαζί με τη Δρόσω τη βοηθούν και την κρύβουν στο σπίτι τους. |Θα μείνεις μαζί μας για όσο χρειαστεί! Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε σ’ αυτόν τον ψυχοπαθή», την καθησυχάζει ο Κωνσταντής και εκείνη τον προειδοποιεί: «Αν μάθει ότι με βοηθάτε θα σας κάνει κακό». Ομως το ζευγάρι επιμένει να τη βοηθήσει!

Στο μεταξύ ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να βρουν τη γυναίκα του και πρώτος του στόχος γίνεται ο Κωνσταντής, σίγουρος ότι ξέρει πού είναι η γυναίκα του. Δίνει εντολή να τον σκοτώσουν και ο Κωνσταντής μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο! Η οικογένεια Σεβαστού σπεύδει στο πλευρό του και η στιγμή αυτή φέρνει τα μέλη της πιο κοντά!

Η Δρόσω βρίσκεται σε πανικό, ενώ η Ζωή είναι σίγουρη πως όλα έγιναν εξαιτίας της και νιώθει ενοχές! Το Διαφάνι συγκλονίζεται από τα δυσάρεστα νέα και η δολοφονική αυτή επίθεση γίνεται η αφορμή για να δεχτούν οι κάτοικοι να συμμαχήσουν με τον Δούκα εναντίον του Ακύλα Μεγαρίτη!